Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nu-mi răspunzi la demiterea prin eSeMeeeeS...

Nu toată lumea are testiculele necesare să dea vești proaste față în față. Unii nu le au nici măcar suficient de mari cât s-o facă la telefon. De asta a și fost inventat SMS-ul, de altfel: pentru oamenii care sunt fie prea timizi, fie prea răgușiți, fie prea plictisiți ca să-l sune pe cel căruia vor să-i comunice ceva. Dar cel mai mult îi ajută pe cei din prima categorie. În care probabil ne-am regăsit cu toții, la un moment dat: lasă că nu-l sun, mai bine îi dau un SMS și vede el, are timp să se gândească, nu-l iau tare din prima, poate doarme omul și alte pretexte de astea ieftine pe care ni le găsim pentru lipsa curajului de-a forma numărul respectivului și de a-l aborda direct. Dar partea sentimentală a societății a fost și mai afectată de această modă. Probabil că SMS-ul este cel mai folosit la despărțiri. Cred că atunci când a apărut SMS-ul numărul de despărțiri a cunoscut un boom. Îi dai papucii prin SMS – ce poate fi mai simplu, mai curat și mai frumos- Puțin nebărbătesc, e drept, dar fuga de răspundere e sănătoasă, nu e cazul să ne mai facem griji și pentru partea cu rușinea.

La ce mă refer- La modul cum a fost demis de acum fostul ministru de externe, Teodor Baconschi. A mărturisit-o chiar el: premierul i-a dat un SMS. Ura pentru Emil Boc! Îl înțelegem și îl respectăm, noi, bărbații care au pus tipe pe liber cu ajutorul acestei minuni a tehnicii de calcul. Suntem convinși că și femeile care au pățit asta sunt, de partea cealaltă, solidare cu domnul Baconschi. La fel și țapii ispășitori din toată lumea care au spus exact ce gândea toată lumea și au fost pedepsiți pentru asta. În condițiile astea, ce speranțe să mai avem să se interzică legalele și să se permită alea ilegale dar inofensive- Știu, n-are nici o legătură, voiam doar să sugerez că sunt probleme mai stringente decât pe cine reprezintă sau cine sunt 2000 de bezmetici.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: