Nunţile de la Energia Pandurii amână reunirea lotului

Campionatul Ligii Naţionale de handbal masculin va debuta pe data de 4 septembrie, motiv pentru care cei de la Energia Pandurii şi-au mai amânat cu câteva zile reunirea. Gorjenii vor relua pregătirea pe data de 5 iulie, vacanţa prelungindu-se cu cinci zile faţă de programarea iniţială. Programul pentru pregătire a fost şi acesta adaptat noilor date de reunire şi la fel şi cantonamentele care sunt programate la mare şi la munte.

Pentru că nu a avut vacanţă odată cu jucătorii săi şi nici o mare parte dintre aceştia nu s-au putut bucura de odihnă, fiind în cantonament cu echipa naţională, Stângă a decis amânarea datei de reunire. Tehnicianul ar fi trebuit să sosească azi la Târgu Jiu dar reunirea s-a amânat pentru săptămâna viitoare.

Pleacă direct în cantonament la mare

Echipa de handbal se va reuni la Târgu Jiu lunea viitoare când este programată şi plecarea în primul cantonament, care va avea loc la Eforie Nord. „Reunirea lotului este pe data de 5 iulie. O să vină la Târgu-Jiu Mircea Bedivan şi cu el vor pleca băieţii spre mare. Plecarea cu autocarul spre Constanţa este programată pentru seara zilei de 5 iulie şi vom sta în Eforie Nord, la Bellona”, a explicat ieri Vasile Stângă care a motivat amânarea reluării pregătirii prin evenimentele fericite pe care le vor sărbători un jucător al Energiei şi un fost component al lotului: „Reunirea s-a amânat pentru că avem două nunţi printre jucători şi trebuie să meargă şi ei la petreceri, sunt invitaţi la Păiş care se însoară pe data de 3 iulie la Timişoara şi fostul lor coleg Ilieş are nuntă pe 4 iulie la Târgu Jiu şi băieţii vor să meargă acolo la nuntă”.

Program mai lejer în tur

Tehnicianul gorjenilor a vorbit ieri şi despre debutul noului sezon, Energia urmând să joace primul meci cu Steaua care nu mai e o forţă precum sezonul trecut. „Debutul de sezon ne avantajează, este un tur care va fi mai uşor decât returul din acest punct de vedere. Returul va fi foarte greu dar e bine că avem începutul de campionat mai accesibil”, a spus Stângă care crede că Energia va fi în obiectiv la final de tur: „Pentru turul acestui sezon sperăm să ne clasăm pe locurile 1-3, acesta fiind obiectivul nostru. Cu lotul actual cred că putem realiza obiectivul, cu cei aduşi acum mai ales Sandu Iacob, Novanc şi Savenco. Deocamdată nu mai transferăm pe nimeni, poate din iarnă vedem dacă mai aducem un jucător pe care îl am eu în vizor dar el este liber din iarnă”.

Gorjenii sunt convinşi că vor putea fi pe primele locuri după tur şi pentru că vor juca în prima parte a campionatului cu principalele pretendente la titlu, echipele din Reşiţa şi Constanţa iar pe teren propriu Energia nu a pierdut prea multe meciuri.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: