O nouă reclamaţie marca Fugaru! Mazilu, chemat la Bucureşti

Războiul dintre actualul primar la oraşului Târgu Cărbuneşti, Mihai Mazilu, și fostul viceprimar, Ion Fugaru, este din ce în ce mai aprig. Nici nu a trecut mult de la semnarea recepţiei la sistemul de alimentare cu apă de la Pojogeni că primarul a şi fost sesizat la Compania Naţională de Investiţii pentru niște nereguli. Mazilu spune că nu are nimic de ascuns şi că se va prezenta la București, dar în cazul în care nu va fi găsită nicio neregulă îl va pune pe Fugaru să plătească toate cheltuielile.

Ion Fugaru și Mihai Mazilu se află din nou în conflict deschis. Fugaru a trimis o sesizare în ultima săptămâna a anului 2011 către Compania Națională de Investiții dar și către Ministerul Dezvoltării prin care îi informează cu privire la unele nereguli la sistemul de alimentare cu apă din satul Pojogeni. Fugaru spune că primarul Mazilu a semnat recepția lucrărilor deși nu există stratul de nisip și nici folie protectoare iar pe unele segmente lipsește chiar și conducta. ”Eu am fost cel care a lucrat la proiect și știu ce s-a făcut și ce nu s-a făcut. Eu l-am avertizat pe primar că nu există folie protectoare și nici strat de nisip dar el a semnat recepția. Numai lucrările astea care nu există valorează trei miliarde. A semnat, acum să dea banii înapoi, să facă lucrarea conform proiectului. Știu că în unele segmente nu au băgat conducta dar de băgat la plată au băgat-o”, a declarat Ion Fugaru.

Sesizare

Acesta spune că a sesizat imediat Ministerul Dezvoltării care a și oprit finanțarea. ”Am trimis două sesizări, una la doamna ministru Elena Udrea și alta la directorul general al Companiei Naționale de Investiții. Am documente de la CNI care spun că s-au format deja comisii și că o să vină în control. Imediat ce am trimis sesizarea a oprit finanțarea către acest proiect, mai trebuia să mai trimită o ultimă tranșă dar nu știu ce valoare”, a declarat Ion Fugaru.

RĂSPUNS

Primarul din Cărbunești a luat la cunoștință de aceste sesizări și spune că este curat. ”Am primit un telefon de la CNI că m-a reclamat Fugaru în legătură cu sistemul de apă de la Pojogeni. Eu nu am nimic de spus. Mă voi prezenta cu constructorul și în cazul în care nu o să fie depistată nicio neregulă o să-l pun pe Fugaru să plătească tot”, a declarat Mihai Mazilu, primarul din Cărbunești. 

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: