O şoferiţă a accidentat un pieton

Un bărbat din Târgu-Jiu a ajuns aseară la spital după ce a fost lovit de o maşină chiar dacă mergea regulamentar, pe marginea drumului. S-a întâmplat aseară în cartierul Iezureni, când o şoferiţă din Târgu-Jiu  s-a pierdut atunci când nu a mai putut controla autoturismul. De frică să nu intre pe contrasens femeia a tras de volan dreapta însă, din nefericire, a lovit un bărbat care era pe marginea drumului. Pietonul a fost transportat de urgenţă la spital însă viaţa nu i-a fost pusă în pericol.

Horaţiu Popescu, în vârstă de 40 de ani, a ajuns aseară la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu după ce a fost lovit de un autoturism.  Şoferiţa vinovată de producerea accidentului susţine că i s-a blocat pedala de acceleraţie şi de frică să nu intre pe contrasens, pe unde era circulaţia intensă, a tras volan dreapta şi a acroşat un pieton care mergea pe marginea drumului. „Mergeam cu maşina înspre Sadu şi mi-a intrat preşul sub pedala de acceleraţie şi mi-a rămas blocată. Din contrasens  îmi veneau două maşini şi atunci am intrat pe acostament. Am văzut bărbatul, am călcat un pic frâna, dar tot l-am agăţat. Din câte am văzut eu nu este rău.”

Bărbatul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă cu câteva traumatisme uşoare şi din fericire viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Pietonul susţine că nu a putut să se ferească pentru că era cu spatele la maşină şi nu a văzut-o când venea spre el. „ Eu mergeam pe marginea drumului m-a lovit pur şi simplu. Nu am văzut că vine spre mine ca să mă feresc. Mă simt bine, doar picioarele mă dor. Sper să nu am nimic grav”.

Poliţiştii care s-au deplasat imediat la faţa locului au demarat imediat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările evenimentului rutier soldat cu rănirea uşoară a unui pieton.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: