O sută de mii de titluri executorii și somații

Direcția Publică de Venituri din cadrul Primăriei Târgu Jiu caută o firmă pentru distribuirea corespondentei interne a instituției, dar și pentru tipărirea și expedierea documentelor fiscale. Este vorba, în principal, de somațiile de plată care trebuie livrate târgujienilor rău-platnici.

În acest sens, Direcția Publică de Venituri organizează o licitație, firmele interesate putând depune oferte până pe data de 18 octombrie. Suma pusă la bătaie este de 614.000 lei, iar contractul se încheie pe o perioadă de un an.

„Achiziția constă în servicii poștale pentru preluarea, prelucrarea, transportul și livrarea la destinatari a trimiterilor interne simple sau cu confirmare de primire, pe întreg teritoriul țării, ponderea de trimiteri la nivelul local fiind în procent de 80-90%”, se arată în caietul de sarcini.

Conducerea instituției estimează că vor fi trimise, în total, peste 100.000 de plicuri. Este vorba de titluri executorii și somații, înștiințări privind înființarea popririi sau decizii de impunere anuale.

Vizualizări: 1,520

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: