Obiectivul pandurilor: dublu sau nimic !

Pandurii încep o săptămână decisivă pentru finalul de an și pentru liniștea de sărbători. Gorjenii joacă pe teren propriu două partide cu adversari facili, nou promovatele Concordia Chiajna și Ceahlăul Piatra Neamț. Trupa lui Grigoraș nici nu concepe să nu ia cele 6 puncte din aceste dueluri. Primul din ele astăzi de la ora 20 cu Chiajna.

Pandurii – Concordia Chiajna, ora 20, Stadionul Municipal din Târgu Jiu, în direct pe DigiSport

Pandurii: Mingote – Rusu, Viera, Chiricheș, Vlad - Nistor, Pintilii, Cristea – Maxim, Batin, Cardoso. Antrenor: Petre Grigoraș.

Chiajna: Gospodinov - Petre Marin, Bozga, Mamele, Vitinha – Ilie Iordache, Chițu, Muzac, Iliescu – Bălțoi, Salem. Antrenor: Laurențiu Diniță.

Arbitrii: Dragoș Istrate – Eduard Ungureanu și Gabriela Dănănae.

Bilete: 5 lei – peluze, 10 lei – Tribuna I și II, 20 lei – Tribuna 0.

Își iau zborul cu Concordia-

Pentru panduri ca și pentru celălalte echipe din liga 1 se apropie rapid finalul de an. Un an care a fost excelent până acum pentru gorjeni. Trupa lui Grigoraș are șansa să termine sus de tot la finele lui 2011. Programul îi avantajează. Cu 26 de puncte în cont, Pintilii și colegii săi pot ajunge lejer la cota 32. Și asta pentru că mai au de jucat cu două nou promovate, Chiajna și Ceahlăul, ambele pe teren propriu. Primul pas e azi cu Chiajna, echipă ce nu a speriat pe nimeni în acest sezon. Gorjenii se tem însă ușor de foamea de puncte a Concordiei lui Diniță. Doar 10 puncte și 2 victorii au strâns adversarii pandurilor de astăzi care ocupă penultimul loc în clasament. ”Au jucători cu mare experiență, un Ilie Iordache, care chiar dacă nu este în cea mai bună perioadă, un Mihai Stere, dar care însă se pare că este suspendat pentru meciul cu noi, pe linia de fund îl au pe Petre Marin. Este posibil ca unii dintre acești jucători să nu ducă 90 de minute la același nivel din punct de vedere fizic dacă vom impune ritmul pe care noi l-am avut în ultimele partide. Trebuie să tratăm meciul foarte serios pentru că ne dorim să încheiem turul de campionat cu o victorie, să lăsăm o impresie bună celor care meci de meci au fost alături de noi și ne-au încurajat”, spune secundul lui Grigoraș, Marian Dinu, cel care i-a urmărit atent pe cei de la Chiajna în meciul din ultima etapă încheiat la egalitate cu Gaz Metan Mediaș, scor 0 la 0.

Listă plină de absenți

Pandurii se confruntă și cu mari probleme de lot înaintea acestui joc. Pleașcă și Băcilă sunt accidentați de lungă durată, Stromajer a dispărut de la echipă, Vranjes a fost exclus după ieșirea necontrolată de la meciul cu Rapid. Colac peste pupăză, și ”giuvaierul” de la mijlocul terenului, Voiculeț este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Ultimul primit stupid în minutul 91 al meciului de la Ploiești cu Petrolul. În aceste condiții, Grigoraș va fi nevoit să improvizeze din nou, Cristea urmând să intre titular pentru prima oară de la meciul cu Ceahlăul din etapa inaugurală. ”E adevărat că va fi greu fără Voiculeț, dar cred că mai avem și alți jucători care să poată să-și scoată ușor adversarii din joc prin dribling. Ar fi o ocazie pentru jucătorii care au evoluat mai puțin, așa cum este cazul lui Cristea. Sunt mai multe soluții”, spune același Dinu.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: