Opt tineri, cercetaţi pentru furt calificat

Doi tineri sunt cercetaţi de poliţişti ai Poliţiei Rovinari, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, după ce au fost depistaţi într-un autoturism cu care transportau role metalice sustrase. Sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat sunt cercetaţi şi 6 bărbaţi din comunele Bustuchin şi Roşia de Amaradia.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au oprit luni seara pentru control autoturismul condus de către F.M.A., de 22 ani, din oraşul Rovinari. Cu ocazia controlului, în autoturism a mai fost identificat un tânăr, P.M.C., de 22 ani, din aceeaşi localitate, iar poliţiştii au descoperit că aceştia transportau 20 bucăţi role metalice uzate, a căror provenienţă nu a fost justificată de către suspecţi.

Poliţiştii au stabilit că aceste role au fost sustrase de la un punct de lucru al unei societăţi comerciale din oraşul Rovinari. Bunurile au fost ridicate în vederea restituirii către unitatea prejudiciată, iar pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La furat de motorină

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bustuchin i-au prins în fragrant, marţi seara, pe F.V., de 56 ani, F.S.D., de 22 ani, G.L.O., de 22 ani, G.S.A., de 18 ani, toţi din comuna Bustuchin, respectiv pe V.I., de 50 ani şi B.C., de 36 ani, ambii din comuna Roşia de Amaradia, în timp ce decopertau, prin tăiere, un colector dezafectat de pompare a produsului petrolier. Până în momentul prinderii în flagrant, suspecţii au sustras din acel colector şi cantitatea de 70 litri produs petrolier. Valoarea prejudiciului creat societăţii păgubite, a fost estimată la suma de 1.000 lei.

Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la definitivarea cercetărilor, dosarul penal să fie înaintat unităţii competente cu propuneri legale.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: