Orgii sexuale în hotelul liderului PNL Gorj

Ancheta în dosarul "minore pentru VIP-uri" a scos la iveală faptul că Hotelul Sara din Ţicleni a fost gazda preferată de amatorii de sex pe bani. Hotelul aparţine lui Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, care susţine că este singura lui legătură cu acest dosar. Surse judiciare susţin că printre clienţii fetelor au fost oameni de afaceri, judecători, politicieni, înalţi funcţionari publici, poliţişti şi chiar... un şef de partid. La dosar există filmuleţe cu scenele erotice de la Hotel Sara, după cum rezultă din rechizitoriu. Deocamdată a fost trimis în judecată doar proxenetul, urmând să fie întocmite dosare şi pentru cei care au profitat de prostituatele minore.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au finalizat rechizitoriul în dosarul prostituatelor minore. În rechizitoriu apare si numele Hotelului Sara din Ţicleni, deţinut de Dian Popescu, unde minorele au întreţinut relaţii sexuale cu un grup ce cetăţeni germani. Dian Popescu, liderul PNL Gorj şi proprietarul Hotelului Sara, a declarat că nu ştie ce se poate petrece în hotelul său.

Culmea, totul a pornit de la un taximetrist, care înlesnea practicarea prostituţiei mai multor tinere din Târgu Jiu şi din alte localităţi din Gorj, în sensul că le transporta la clienţi.

În acest dosar a fost trimis în judecată Marius Taşcău, cel care le făcea legătura cu bărbaţi cu condiţia de a avea un procent la fiecare client, 50 sau 100 de lei. Din rechizitoriu reiese că Marius Taşcău, bărbatul arestat preventiv pentru proxenetism, le-a cunoscut pe fete prin intermediul unei alte tinere. În rechizitoriu mai apar şi trei fete minore S.V.C., C.N.T. şi D.G.E, care sunt cercetate pentru faptele petrecute în perioada septembrie 2011-ianuarie 2012.

Potrivit procurilor Taşcău şi-a recunoscut fapta, la fel şi cele două fete, dar tânăra de 16 ani, D.G.E nu a vorbit prea mult despre acest subiect. Cu toate acestea, oamenii legii au aflat că fata întreţinea raporturi sexuale cu 4-6 bărbaţi pe zi, câştigul fiind de până la 500 de lei. 

Dian Popescu: „Hotelul Sara cazează orice client“

Unele dintre partidele de sex contracost intermediate de proxenet au avut loc la Hotelul Sara din Ţicleni, proprietatea preşedintelui PNL Gorj, Dian Popescu.

Fetele de 17 ani au primit câte 100 de euro pentru a întreţine relaţii sexuale cu mai mulţi cetăţeni germani la Hotelul Sara din Ţicleni. “Acestea au întreţinut acte sexuale cu mai multe persoane în schimbul unor sume de bani cuprinse între 50 şi 200 lei, dar care puteau ajunge şi la 800 lei sau 100 euro de persoană, aşa cum s-a întâmplat cu un grup de muncitori, cu care au întreţinut raporturi sexuale într-o locuinţă dintr-o comună gorjeană, sau, în cel de al doilea caz, aşa cum s-a întâmplat în zilele de 6 şi 19 decembrie 2011, când cele două învinuite s-au întâlnit cu un grup de cetăţeni germani la un hotel din Ţicleni, fiecare primind de la aceştia 100 de euro”, se arată în rechizitoriu.

Dian Popescu, liderul PNL Gorj şi proprietarul Hotelului Sara, a declarat că nu ştie ce se poate petrece în hotelul său. ”Hotelul Sara este al meu, este un hotel civil, ca atare acest hotel nu colaborează nici cu poliția, nici cu DIICOT-ul, nici cu procuratura. Hotelul Sara nu are la recepșie o listă cu persoanele care trebuie cazate și care nu trebuie cazate. Hotelul Sara cazează orice client care vine, plătește și se înscrie într-un registru”, a declarat Dian Popescu la Radio Infinit

Vizualizări: 519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: