Orzan: “Gabriel Oprea ne sună primarii să treacă la UNPR”

Gheorghe Orzan, vicepreşedintele PNL Gorj, a făcut acuzaţii chiar la adresa preşedintelui UNPR, Gabriel Oprea. Orzan a spus la Gorj TV că Oprea sună primarii să-i cheme la UNPR. Acesta a dat exemplul primarului din Polovragi, Ştefan Făsuescu. 

A început lupta pentru primari, iar la noi prima mişcare este cea a edilului de la Săcelu care a trecut la UNPR, deşi şi liberalii îi făcuseră o ofertă. Cum comentaţi?

Dânsul nu a luat o hotărâre definitivă. O să mai discutăm şi după aceea se va hotărî.

Consideraţi că echipa UNPR formată în jurul lui Dan Ilie Morega va fi puternică în această luptă de atragere a primarilor?

Nu ştiu ce poate să le ofere UNPR la ora actuală. Se va da o luptă foarte dură în ceea ce priveşte primarii.

Până unde credeţi că se va ajunge cu această luptă?

Păi deja s-a ajuns foarte departe. Avem informaţii că primarii noştri din judeţ au fost sunaţi chiar de liderul UNPR, Gabriel Oprea. Asta a ajuns un general fără prea mari merite să ne ia la întrebări primarii. Asta este tactica domnului Oprea şi a UNPR care este format numai din trădători.

Ce primari a sunat?

Primarul de la Polovragi a primit o propunere. Probabil a sunat şi alţii din câte ştim, dar probabil vor rămâne unde sunt acum, având în vedere situaţia confuză din politică. Cine se va duce la putere va avea de suferit în campania din 2012.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: