Pandurii ar putea reveni să joace pe terenul sintetic

Oficialii clubului de fotbal sunt pregătiți și pentru situația în care contractul de comodat pe care Pandurii îl are cu primăria nu va fi prelungit. Directorul sportiv Camilian Floroiu spune că se ia în calcul omologarea terenului sintetic 2, din incinta stadionului municipal, pentru ca echipa să joace din nou acolo.

Pandurii Târgu Jiu a luat în calcul şi eventualitatea în care nu se va vota prelungirea contractului de comodat cu primăria, caz în care echipa fanion a oraşului Târgu Jiu va apela la bunăvoinţa primăriei  pentru a semna un alt contract şi, dacă nu va găsi înţelegere, va reveni să joace pe terenul sintetic aflat în imediata vecinătate a stadionului.

Clubul Pandurii a reamenajat terenul sintetic, care fusese dezafectat de fosta conducere a echipei, şi în urmă cu doi ani a pus din nou iarbă sintetică, atunci când echipa a revenit în oraş de la Motru, unde jucase după plecarea de la Severin. „Am luat în calcul şi varinata în care nu se va vota prelungirea contractului de comodat. Vom mai avea o discuţie cu factorii de decizie ai Primăriei Târgu Jiu şi ai Consiliului Local şi vom încerca să încheiem un alt contract cu UAT Târgu Jiu iar dacă nu există înţelegere şi nu există posibilitatea de a face acest lucru va trebui să omologăm din nou terenul sintetic şi să ne desfăşurăm meciurile din nou pe sintetic, chiar dacă stadionul nostru este doar la un pas şi nu poate fi folosit”, a spus directorul sportiv Camilian Floroiu care a luat în calcul şi această variantă. 

Situaţia ar fi într-adevăr una absurdă, şi ar face o imagine negativă oraşului mai ales că actualul stadion a fost proiectat să fie modernizat tocmai datorită rezultatelor echipei Pandurii.

Vizualizări: 499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: