Pandurii atacă azi și Cupa !

Pandurii vor să încheie perfect seria de 3 meciuri consecutive pe teren propriu. După ce au bătut Mediașul și Universitatea Cluj, elevii lui Grigoraș țintesc acum și calificarea în sferturile Cupei. În calea lor stă FC Brașov, echipă ce a scos în ultima etapă un egal pe terenul liderului Dinamo.

Pandurii – FC Brașov, astăzi ora 16, Stadionul Municipal din Târgu Jiu

Pandurii: Mingote – Rusu, Viera, Cardoso, Vlad – Voiculeț, Nistor, Vranjes – Alex Grigoraș, Lemnaru, Stromajer.                Antrenor: Petre Grigoraș.

FC Brașov: Felguieras – Velayos, Majernik, Cr. Munteanu, Di Stefano – Nuno Viveiros, Madeira, Pedro Moutinho, Cristescu, Chipciu – Buga. Antrenor: Daniel Isăilă.

Arbitrii: Petrescu Radu - Vidan Adrian, Hulubei Daniel.

Bilete: 5 lei-peluze, 10 lei-Tribuna I și II, 15 lei-Tribuna 0, 30 lei-Tribuna VIP.

Nu e doi fără trei! Zicala italienească vor s-o aplice şi pandurii lui Grigoraş care încheie astăzi seria de 3 meciuri la rând în faţa propriilor suporteri. Dacă în campionat le-a ieşit de minune cu Mediaş şi Cluj, gorjenii vor să dea lovitura acum şi în Cupă.

Duel pentru sferturi

Pentru a ajunge însă în sferturi, pandurii trebuie să treacă de FC Braşov, trupa lui Isăilă ce a reuşit surpriza etapei duminică, 0 la 0 în Ştefan cel Mare. ”FC Braşov a lăsat o impresie bună în ultimele meciuri. Chiar şi în deplasarea de la U Cluj au jucat foarte bine. Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă puternică, asta chiar dacă rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor conducătorilor şi suporterilor braşoveni. Au jucători valoroşi şi competiţia Cupa României este una a surprizelor. Sper să nu fie o surpriză neplăcută pentru noi pentru că, sincer, ne dorim să mergem mai departe. Vom încerca să ne calificăm, dar este clar că ne va fi greu. 100% voi folosi la meciul cu FC Braşov echipa cea mai în formă în acest moment, asta înseamnă că tratez la modul cel mai serios această competiţie”, a spus ieri Grigoraș care nu-i va putea folosi totuși pe ”stâlpii” echipei, Pintilii și Chiricheș, ambii accidentați.

I-au mai bătut și în vară

Pandurii își cunosc bine adversarii de azi. I-au mai bătut pe braşoveni, 2 la 1 în vară la primul meci după revenirea la Târgu Jiu. ”Teoretic suntem favoriţi, pe foaie.E o echipă grea, nu am uitat nici meciul nostru din etapa a doua, când am câştigat după două execuţii de excepţie ale lui Vranjes. S-a schimbat şi antrenorul acolo, au apărut doi jucători noi, poate fi o echipă mai puternică decât atunci şi mult mai sudată. Şi la ei s-au făcut schimbări în vară, după trecerea timpului omogenitatea a crescut. O să fie un meci mult mai greu decât cel din campionat”, a tras concluzia Grig care îl consideră pe Chipciu drept cel mai periculos jucător al adversarilor.

Vine lumea la meci-

Un motiv de îngrijorare pentru Grigoraș și compania e legat de aportul fanilor la meciul de astăzi. Ora nepotrivită dar și faptul că partida se joacă în timpul săptămânii de lucru plus vremea urâtă de afară sunt ingrediente care ar putea să-i țină pe suporteri departe de stadion. Până ieri la prânz se vânduseră foarte puține bilete. Abonamentele emise la startul sezonului nu sunt valabile și în Cupă. ”Au venit destul de mulţi cu U Cluj şi, cel mai important, au fost aproape de noi. Aflând că vom folosi şi cea mai bună echipă şi vom trata jocul cu cea mai mare seriozitate, îi aşteptăm să fie în număr mare alături de noi şi la meciul cu Braşovul. Lumea va veni să vadă un fotbal de calitate, iar noi promitem că vom încerca să jucăm ca şi în campionat”, a declarat antrenorul pandurilor care și-a pus elevii să exerseze și loviturile de departajare pentru a fi pregătiți.  

”Vom trata fiecare meci din Cupă foarte serios. Nu ne-am propus să ajungem în semifinale sau în finală... Nu. Am zis să încercăm să trecem de fiecare etapă care ne este accesibilă şi putem să trecem peste ea”

 Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: