Pandurii dau azi al doilea test

După ce au pierdut primul amical din această vară, 0-1 cu Gloria Bistriţa, pandurii lui Grigoraş dau astăzi al doilea test şi ultimul din stagiul de la Poiana Braşov. Adversari le sunt anonimii moldoveni de la Milsami Orhei iar testul pare decisiv pentru soarta unor jucători.

Amicalul cu Orhei se joacă în această seară de la ora 18, tot pe terenul Metrom din Braşov. Profesorul Grigoraş va da note la final, unele poate nu de trecere...

Dezamăgit de tinerii aspiranţi

Grigoraş a pierdut primul test din intersezon cu Bistriţa dar nu asta l-a deranjat pe antrenor. Grigoraş s-a declarat mulţumit de apariţiile lui Mamele sau Melinte dar şi dezamăgit de jucătorii tineri introduşi în repriza a doua. Voinea, Roberto Dumitru, Lupu sau Oiţă au astăzi ultima şansă să-l impresioneze pe tehnician. „În primul test am vrut să-i văd pe ceilalţi jucători, chiar mi-am făcut o părere despre potențialul unora. E vorba despre cei tineri, care vor mai avea practic doar o şansă să mă mai convingă că pot rămâne în lotul primei echipe. Ei cred că dacă aud de numele Petre Grigoraş, el promovează tot ce e tânăr în lot… Însă tot ei trebuie să-şi dea seama că întâi e necesar să convingă în teren şi abia după aceea pe mine. Să nu creadă copiii că simpla mea prezenţă la Pandurii le şi garantează un post aici! Ei trebuie să muncească mai mult, nu doar să aibă aşteptări, numai aşa pot avea loc”, spune antrenorul care-i va introduce probabil titulari pe aceşti jucători în testul de azi cu Milsami Orhei, finalista Cupei din Republica Moldova.

Pandurii rămân o forţă

Chiar dacă în decurs de 6 luni a pierdut cele mai importante două piese, Chiricheş şi Pintilii, Grigoraş e convins că Pandurii rămâne o echipă de temut. Până să-i sperie din nou pe granzi, Voiculeţ şi compania mai au de îndurat doar două zile din stagiul montan de la Poiana Braşov. „Este adevărat, a apărut o oarecare stare de oboseală  dar e absolut normal. Eu nici nu ţintesc să fim acum în cea mai bună formă sportivă, nu mi-am trasat ca obiectiv să câştigăm meciurile amicale din prima perioadă de pregătire, vrem doar să acumulăm fizic. Oricum, aşteptaţi-vă ca Pandurii să fie o echipă la fel de frumoasă şi puternică în campionat, dar trebuie să mai avem puţină răbdare. Recunosc, acum nu-l mai avem pe Pintilii, un jucător esenţial, dar nu trebuie să ne lamentăm pentru asta”, spune Grigoraş care i-a adus până acum la echipă pe Matulevicius, Mamele, Melinte, Răduţ, Ignea sau Cojoc.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: