Pandurii dau bine şi în poze

Zambiti va rog! Pandurii s-au tras in poza la final de an. Unul aniversar pentru ca gorjenii celebreaza 50 de ani de la infiintarea clubului. Ar putea fi cel mai important sezon din istorie pentru panduri. Acum pot visa chiar si la titlu. Dupa 12 etape, sunt pe locul 2, in trena liderului Steaua.

Pandurii s-au ţinut de glume la poza de final de an. Ar putea fi cea mai importantă sesiune foto. Gorjenii au dreptul să viseze la titlu în acest sezon.

Şedinţă foto şi voie bună

Grigoraş a stat la poza de grup lângă şeful Condescu care a profitat de ocazie pentru a mai discuta cu jucătorii. Singurul care a lipsit a fost nigerianul Ibeh, trimis la o clinică pentru a se trata după o accidentare. Lituanianul Matulevicius vrea să intre şi el în ton cu colegii. S-a interesat la Condescu de preţul unei maşini noi. Jucătorii au rezistat cu stoicism la frigul de afară şi, după poza de grup, au trecut la cele individuale. „Am făcut poza de sfârşit de an pentru calendare, 50 de ani de la înfiinţare. În fiecare an se face poza de grup, nu putem vorbi de vreo poză de titlu. Anul trecut tot pentru titlu am făcut?”, a glumit Grigoraş. Faţă de anul trecut, de la poza de grup au lipsit reprezentanţii sponsorilor. Condescu a explicat şi motivul. „E poza de sfârşit de an şi anul care marchează 50 de ani de la înfiinţare. E un an special, oricine ar fi lipsit sau era prezent se interpreta”, a spus şeful pandurilor. Pe lângă jucători şi stafful tehnic, la şedinţa foto au fost prezenţi şeful Condescu, preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu, secretarul general Daniel Băloi, directorul sportiv Robert Bălăeţ dar şi directorul administrativ Ion Rădoi.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: