Pandurii dau de greu acasă în tur

Pandurii şi-a aflat ieri ordinea adversarilor din viitoarea ediţie de campionat. Voiculeţ şi compania încep cu un meci pe teren propriu, dar tot acasă au parte de partide infernale în turul sezonului 2013-2014.

Pandurii debutează în Liga 1 pe 21 sau 22 iulie. Meciul cu FC Braşov din prima rundă cade între cele două partide ale gorjenilor din turul 2 preliminar al Europa League, cu Levadia Tallinn sau Bala Town.

Acasă în focuri

Elevii lui Pustai au motive să zâmbească doar în privinţa primei etape. Au căzut acasă cu FC Braşov, aşa că evită o deplasare lungă între meciurile din Europa League. Cum turul din Europa e programat pentru 18 iulie, iar returul pentru 25, e clar că pandurii vor juca acasă cu Braşov duminică pe 21 sau luni pe 22.

Recunoscută ca una din echipele tari pe teren propriu în sezonul precedent, Pandurii va avea misiuni grele în tur la Târgu Jiu. Aici vor sosi în 2013 Oţelul, Astra, Dinamo, Gaz Metan Mediaş, Vaslui şi Steaua. Singurele meciuri mai lejere sunt cu Botoşani şi U Cluj. Pandurii va întâlni de altfel prima nou promovată abia în etapa a 10-a, când va merge la Năvodari. Voiculeţ şi compania au terminat sezonul trecut pe locul 2 după un start fulminant în campionat. Acum va fi însă mai greu pentru că în primele 8 etape, gorjenii nu dau peste niciun adversar uşor. Poate Ceahlăul şi Chiajna ar intra în acest capitol, dar un meci la Piatra Neamţ nu poate fi considerat lejer iar Chiajna încă nu ştie dacă va juca în Liga 1, având de disputat barajul cu Rapid. Dinamo vine la Tg-Jiu destul de devreme, la finele lunii august în timp ce Steaua va sosi aici undeva pe la mijlocul lunii noiembrie.

„Nu este nicio problemă cu programul. Oricând trebuia să jucăm cu Petrolul, Dinamo sau Steaua. În condiţii de normalitate, Chiajna trebuia să rămână în Liga 1. Eram convins că U Cluj câştigă la TAS”.

Marin Condescu, preşedinte Pandurii

9 – meciuri vor juca pandurii acasă în turul campionatului

100 – de lei e cel mai ieftin abonament pentru tot sezonul, la peluze. La Tribuna I şi II preţul creşte la 250 de lei, iar la Tribuna 0 la 350 de lei

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: