Pandurii, doar în excursie la Bistriţa

Gloria Bistriţa - Pandurii Târgu Jiu, scor 3-0

Gloria Bistriţa: 22. Albuţ - 17. Săceanu (19. Iodi '83), 4. V. Năstase, 18. Frăsinescu, 5. Velcovici - 16. Mărginean (29. Anton '77), 6. A. Mureşan - 2. C. Petre (30. Băjenaru '74), 24. G. Ene, 25. Predescu - 10. Moraes. Manager: Laurenţiu Reghecampf. Director tehnic: Remus Vlad.

Pandurii Târgu Jiu: 12. Popa - 2. Matei, 3. Viera, 21. Chiricheş, 6. Cardoso - 7. Băcilă, 28. Menassel, 5. Pintilii, 17. Brata (10. Hidişan '59) - 8. Orac (18. Antohi '67), 9. Apostu (20. Stromajer '58). Antrenor Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: A. Mureşan '22, Predescu '25 / Viera '62

Arbitri: Paul Unimăţan - Iulian Radu, Eduard Ungureanu - Dan Monea.

Observatori: Dan Petrescu, Nicolae Pantea.

La meci au asistat aproximativ 2.500 de spectatori.

Tradiţia eşecurilor de pe terenul celor de la Bistriţa nu a fost întreruptă nici după această etapă. Pandurii au pierdut la scor de neprezentare meciul cu Gloria, rămânând fără victorie în faţa echipei lui Jean Pădureanu. De la promovarea în Liga I gorjenii nu au reuşit nici o victorie pe terenul bistriţenilor unde au încasat 14 goluri şi nu au înscris decât două.

Pandurii rămâne şi una dintre echipele cu cea mai slabă apărare din Liga I cu şapte goluri primite şi două marcate în acest tur.

Meciul de la Bistriţa părea să fie unul de luptă după primele minute de joc, Pandurii dând semne că ar putea realiza un meci bun. Din păcate meciul a început practic de la scorul de 1-0, după ce Mureşan a deschis scorul destul de devreme, în minutul 8. După un corner executat de Gigel Enea centrat  de pe partea dreaptă iar Andrei Mureşan s-a înălţat şi a trimis mingea cu capul în poartă, din 6 metri. Până la pauză Pandurii au căutat după egalare, dar Băcilă a preferat un lob aflat în postura de a fi singur cu portarul. După pauză tot gazdele au punctat după ce Gigel Ene i-a pasat lui Predescu, care a driblat un adversar şi pe portarul Popa, trimiţând în poarta goală şi marcând al treilea său gol în Liga I în trei meciuri consecutive. Cel de-al treilea gol a fost marcat de vedeta bistriţenilor Moraes care a reluat în plasă din apropierea porţii, după un şut respins în faţă de Marius Popa.

Badea cere răbdare pentru formarea echipei

Antrenorul celor de la Pandurii a precizat că punctele pierdute erau importante pentru Pandurii, dar eşecul a fost urmare a jocului prestat. „Am pierdut o partidă extrem de importantă pentru noi, consecinţă a jocului care l-am prestat. Orice episod din acest meci a avut o influenţă asupra a ce s-a întâmplat mai departe, am fost influenţaţi şi de agresivitatea gazdelor. Am avut două situaţii rarisime de a intra în joc dar n-am marcat, dându-le un imbold moral gazdelor”, a declarat după meci Ionuţ Badea, referindu-se la ratările lui Băcilă şi Apostu, ultimul rămânând singur cu portarul în careu şi şutând în Albuţ. Tehnicianul pandurilor pune eşecul şi pe seama tinereţii echipei sale care se află acum în reconstrucţie: „Pentru noi este nevoie de timp pentru această echipă tânără şi aflată în reconstrucţie”.

"Sunt foarte fericit pentru cele trei puncte, foarte importante pentru moralul jucătorilor. Totuşi, nu ne putem bucura pe deplin de această victorie din cauza accidentării lui Robert Săceanu, sperăm să nu fie foarte gravă. Sunt mulţumit de atitudinea băieţilor, este loc şi de mai bine”

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Bistriţa

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: