Pandurii, eşec în primul meci oficial din 2014

Echipa lui Cristi Pustai a pierdut în deplasare meciul cu Oțelul Galați, cu scorul de 0-1. Marquinhos a înscris unicul gol al partidei, în minutul 50. Meciul a fost caracterizat de antrenorul pandurilor ca fiind unul slab.

La finalul meciului, antrenorul a declarat că fotbaliștii săi au jucat slab, iar rezultatul l-a dus cu gândul la brazilianul Eric. „Nu am avut posesie, am greşit nepermis de mult în zona centrală, aşa a venit şi golul. Ştiam că va fi greu. Nu mai putem să povestim de Eric... în general am fost sub ceea ce aşteptam, acest început este greoi, să sperăm că ne vom reveni repede, mai sunt 14 jocuri”.  Pustai a mai spus că are nevoie de un atacant central. “Nistor nu este încă într-o formă sportivă prea bună, a intrat bine, a revigorat jocul, o să fie nevoie şi el, dar am mers pe omogenitate, pe Anton-Breeveld. Avem nevoie de atacant central, acolo suferim încă foarte mult, Matulevicius va reveni la sfârşitul lunii aprilie, acolo avem cea mai mare nevoie", a declarat antrenorul pandurilor la finele primului meci oficial din 2014.

Oţelul a meritat victoria

Victoria Oţelului e meritată, a spus Cristi Pustai. „Oţelul a fost echipa mai prezentă în joc, mai agresivă. Noi am ripostat abia la final, atunci când ne-am şi creat câteva ocazii. Se simte plecarea lui Eric, nu avem încă soluţii în acea zonă a terenului", a spus Pustai.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Oţelul, Ewald Lienen, a afirmat că elevii săi au controlat o mare parte a jocului: "A fost un meci dificil, în faţa unei echipe puternice, o echipă ofensivă, cu jucători buni de atac. Am controlat cea mai mare parte din meci, excepţie făcând finalul. Am avut mai multe ocazii de a marca şi consider victoria meritată".

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: