Pandurii fac legea în echipa etapei !

Pandurii fac legea în liga întâi. Nu mai puțin de 5 dintre ei au prins echipa etapei dupa evoluția de senzație din meciul cu Chiajna. Brazilianul Cardoso a fost însă peste toți. Jucătorul cariocas nu visează să joace pentru naționala României dar îi așteaptă pe români la Cupa Mondială din 2014 care va avea loc în Brazilia.

5 goluri marcate cu Chiajna, 5 panduri in echipa etapei. Chiricheş, Pintilii, Maxim, Batin şi Cardoso au fost aleşii anchetei InStat pe baza evoluţiilor din ultima etapă.

Cardoso, omul etapei

Cardoso a cules toţi laurii. Hattrickul reuşit cu Concordia a fost suficient ca brazilianul să fie declarat cel mai bun jucător al etapei. Cardoso e deja pe jumătate român după cei 4 ani petrecuţi la Pandurii. Spre deosebire de alţi stranieri de top din liga întâi, Cardoso nu visează să joace pentru naţionala lui Piţurcă. Vrea să-i întâmpine totuşi pe tricolori la Cupa Mondială din 2014 care se va juca în ţara sa natală. ”Cred că România trebuie să găsească jucători aici, români. Eu doresc ca România să se califice la Mondialul din 2014 și aștept bilete de intrare la meciuri de la Chiricheș și Gabi Matei”, glumește Cardoso, cel care alături de Mingote e singurul care a rezistat la Tg Jiu din contingentul masiv de străini aduși de antrenorul Teixeira în ianuarie 2008.

Cheia e la Grigoraș

Cardoso spune că meritul evoluțiilor sale îi aparține și lui Grigoraș, cel care l-a avansat pe brazilian de pe postul de fundaș, pe cel de atacant stânga. ”Avem nevoie de antrenorul Petre Grigoraş până la vară şi, dacă mai luăm şi un loc de Europa ,vom mai avea şi mai departe. Pentru că am văzut cât de important e un antrenor care să unească un grup de jucători. Eu cred că au trecut mai mulţi antrenori pe aici şi nici unul nu a ajuns să ne cunoască atât de bine. Şi se vede acum cât de important e ca antrenorul să cunoască grupul de jucători şi fiecare fotbalist în parte”, mai spune jucătorul care a fost antrenat rând pe rând la Pandurii de Teixeira, Neagoe, Cârțu, Bejinariu, Ciobotariu sau Ionuț Badea.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: