Pandurii II au pierdut meciul cu juniorii de la Ardealul Cluj

Pandurii II Târgu Jiu – Ardealul Cluj 2-5 (2-1)

Teren sintetic Târgu Jiu, spectatori:100

Au marcat: Vlăduţi (min. 22), Voinea (min. 24) / Tecsi (min. 38 şi 70), Takacs (min. 81 şi 88), Iancu (min. 83)

Pandurii II: Nicolae – Dobroiu, Rada, Dăianu, I. Constantin – Gavrilescu, Poiană, Bugiu, Diaconu – Voinea, Vlăduţi. Au mai jucat: Andriţoiu, Inclănzan, Ularu, Petrache, Sloboleanu, Stoian şi Glolea. Antrenor: Gabi Zahiu.

Ardealul: Fl. Geantă – Oroian, Cr. Păcurar, Groza, Rus – P. Păcurar, Stanciu, Takacs, Arsenie – B. Geantă, Tecsi. Au mai jucat: Dani, David, Ionaşcu, Iancu. Antrenor: Bela Bakos.

Echipa a doua a clubului Pandurii a susţinut ieri un meci amical la Târgu Jiu cu o formaţie alcătuită din juniori ai Şcolii de fotbal Ardealul Cluj. Acţiunea a avut ca scop urmărirea unor jucători tineri de la ambele formaţii pentru a fi cooptaţi în lotul echipei Pandurii pentru noul sezon. Din acest motiv, la Pandurii II nu au fost convocaţi jucătorii experimentaţi iar în repriza a doua au fost trimişi pe teren o serie de juniori şi tineri aflaţi în probe.

Pandurii II au pierdut meciul susţinut în compania juniorilor de la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj dar acţiunea şi-a atins scopul. Acesta a fost urmărirea de către noul staff tehnic al celor de la Pandurii a unor jucători tineri în vederea completării lotului echipei mari. Scorul partidei disputate pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal a fost de 2-5, marcatorii golurilor fiind Vlăduţi şi Voinea  pentru Pandurii respectiv  Tecsi (2), Takacs (2) şi Iancu pentru Ardealul Cluj. Tehnicianul Pandurilor, Marius Baciu, s-a arătat impresionat de unii dintre jucătorii de la Ardealul dar mai ales de cei de la Pandurii II, urmând ca o parte să fie convocaţi de luni la prima echipă. “Am remarcat câţiva tineri, mai mulţi de la echipa noastră. Mi-au plăcut cei doi atacanţi, Voinea şi Vlăduţi, dar şi fundaşii Rada şi Ionuţ Constantin”, a precizat după meci tehnicianul gorjenilor, precizând că a avut remarcaţi şi de la echipa Şcolii de fotbal clujene dar nu s-a decis dacă aceştia vor fi luaţi la prima echipă, urmând să se poarte discuţii cu conducerea celor de la Ardealul: „Şi de la Ardealul am remarcat câţiva, pe Tecsi, Takacs, Păcurar şi Stanciu. O să discut cu cei de la Ardealul să vedem vor ei, ce vrem şi noi. Ei şi-ar dori să ne dea mai mulţi jucători la pachet însă nu ştiu dacă avem nevoie de toţi.” La meci au asistat şi câteva zeci de spectatori care au dorit să vadă echipa tehnică a echipei Pandurii care a fost prezentă la teren pentru a urmări meciul. Atracţia acestora a fost mai ales brazilianul Cardoso care a fost asaltat de suporteri ce doreau să afle dacă pleacă de la Pandurii.

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: