Pandurii încep sezonul acasă

Pandurii şi-au aflat ţintarul din viitorul sezon. Surprinzător, trupa lui Grigoras va incepe cu un meci pe teren propriu, contra celor de la U Cluj. Începutul si sfârşitul turului sunt accesibile pentru gorjeni care au insă un program infernal intre etapele 7 şi 12.

Tragerea la sorţi de la sediul LPF pare una favorabilă pandurilor la prima vedere. Trupa lui Grigoraş are un singur meci infernal în primele 6 etape, în deplasare la Vaslui. Etapele 7-12 sunt însă „criminale”.

Debut în faţa fanilor

Pandurii au avut parte de noroc bun la tragerea la sorţi a ţintarului. Vor debuta în noul sezon pe teren propriu cu un adversar accesibil, U Cluj, în weekend-ul 20-22 iulie. Gorjenii au singur meci extrem de greu în primele 6 etape, la Vaslui, şi au şansa să pornească sezonul cu un număr rezonabil de puncte. Aşa cum şi-au dorit, pandurii au parte de trei din deplasările foarte lungi, la Vaslui, Iaşi sau Constanţa chiar în tur, urmând ca în retur să joace la Piatra Neamţ sau Galaţi. „Eu zic că este un program bun. Vom debuta cu un meci în fața propriilor suporteri cu Universitatea Cluj și sperăm să obținem trei puncte”, spune oficialul pandurilor prezent la tragere, Daniel Băloi. Grigoraş speră ca echipa să se întărească până la ora primului meci pentru a porni sezonul cu dreptul. „E un program echilibrat. E bine dacă eşti pregătit ca echipă, dacă nu eşti pregătit poţi debuta şi cu Vişina Nouă şi o iei în barbă. Depinde de modul cum ne vom pregăti, de cum facem lotul, să facem un 11 competitiv şi să începem ca anul trecut”, crede Grigoraş care nu vede ca şi dezavantaj faptul că pandurii vor juca acasă doar 8 meciuri în tur. „Şi când joci acasă sau în deplasare, la bătaie sunt puse trei puncte sau un punct. Nu e avantaj sau dezavantaj că joci acasă. Anul trecut am avut 10 meciuri acasă, şi- Am făcut puncte, dar să nu uităm că am avut şi lot.”

Avertisment pentru granzi

Greul începe din etapa a şaptea. Pandurii joacă rând pe rând cu Rapid, Petrolul, CFR Cluj, Dinamo şi Steaua într-o perioadă de foc pentru gorjeni! „Nu vă plac meciurile astea tari- Să ajungem să jucăm cu Vişina Putredă, Rovinari sau Motru- Astea tari sunt frumoase. Nu sunt intermediare, se joacă la o săptămână şi e timp suficient să pregăteşti meciul respectiv”, mai zice Grig care le transmite şi un avertisment granzilor care s-au încurcat şi anul trecut la Tg-Jiu. „Să nu creadă echipele celelalte că au program uşor cu noi, că au luat-o în freză mai toate echipele din frunte. Doar cu Vaslui am jucat bine şi nu am câştigat niciun punct. Lui Rapid, Steaua le-am luat patru puncte, lui CFR le-am luat trei. Vom fi o nucă tare, să nu creadă cineva că dacă am pierdut 1-2 jucători, murim. Pandurii nu o să moară.” „Să nu uităm un lucru foarte important, atunci când vom juca cu echipele puternice ale campionatului, ele vor fi angrenate în cupele europene, ceea ce poate constitui un mare avantaj pentru noi”, crede şi Băloi.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: