Energeticianul a transferat un atacant cu meciuri în Liga I

În ultima zi în care echipele din Liga a II-a mai puteau perfecta transferuri, Energeticianul a luat încă un atacant. Este vorba de Alexandru Popescu, jucător al CSU Craiova care, în prima parte a sezonului,  a jucat pentru CS Mioveni.

Energeticianul a pierdut primul joc oficial din 2019, debutând cu un eşec în  faţa Universităţii Cluj, scor 0-2.  Echipa din Petroşani a avut opt  noutăţi în lot la primul meci din acest an: Teodor Axinte, Ismaël Guiti, Drilon Cenaj, Claudiu Petruş, Mihai Maxin, Alexandru Petruş, Cristian Dică şi Remus Sandu.

Între timp au mai fost aduşi Sandu Iovu de la Ştiinţa Miroslava şi Nicolae Gunie de la Luceafărul Oradea. În ultima zi de transferuri,  echipa din Petroşani a mai transferat încă un atacant, pe  Alexandru Popescu, un jucător de 21 de ani care în prima parte a sezonului a evoluat la CS Mioveni.

”E un jucător cu profil ofensiv. El ne-a marcat golul al doilea din meciul tur”, a precizat referitor la acest transfer antrenorul George Zima, care îi mai are în acest compartiment pe golgheterul Vlad Rusu şi pe Cosmin Ionică.

Şi Popescu este un bun marcator, el reuşind în tur cinci din golurile celor de la CS Mioveni.

Etapa viitoare Energeticianul se va deplasa la Aerostar Bacău, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 11:00.

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: