CNTV merge la faza naţională a olimpiadei de baschet

Echipa de baschet băieţi a Colegiului Naţional Tudor Vladimirescu s-a calificat în week-end la faza națională la baschet băieți a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. CNTV s-a clasat pe locul I la faza de zonă desfăşurată sâmbătă şi duminică la Sala de sport a CNTV din Târgu Jiu.

Echipa Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, pregătită de profesorii  Laurențiu Răuț și Bogdan Rădulea, s-a impus în meciurile din grupă cu scorul de 72-27 în faţa reprezentantei judeţului Argeş, Colegiul Național ”I.I.C. Brătianu” din Pitești  şi cu  81-16 în meciul cu reprezentanta judeţului Vâlcea, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, iar în finala mare a trecut cu scorul de 100-51 de reprezentanta judeţului Dâmboviţa, echipa Colegiului Național ”Enăchiță Văcărescu” din Târgoviște. În finala mică s-au întâlnit echipele Colegiului Național ”Elena Cuza” din Craiova şi Colegiul Național ”I.I.C. Brătianu” din Pitești, scorul final fiind 53-51.

Echipa de băieţi a CNTV va participa în cursul lunii martie la Faza Naţională a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, care va avea la Sighetu Marmaţiei.

Rezultate grupe:

Damboviţa – Dolj: 85 - 49

Argeş – Vâlcea: 67 - 35

Gorj – Argeş: 72 - 27

Gorj - Vâlcea: 81 - 16

Finala mică:

Dolj - Argeş: 53 - 51

Finala Mare:

Gorj – Dâmboviţa: 100 - 51

Vizualizări: 2,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: