Bălăeț nu a fost validat. Reacția lui Romanescu!

Consiliul Local Târgu Jiu nu a validat luni concursul câștigat de Robert Bălăeț pentru conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu. Supărat, primarul Marcel Romanescu anunță că a convocat pentru marți o ședință de îndată a Consiliului Local, pentru a dezbate serios această problemă. “Tinerii din municipiul Târgu Jiu au nevoie de un club sportiv în cadrul căruia să practice sporturile pe care le iubesc”, susține Romanescu.

Primarul crede că aleșii locali de la PSD, ALDE și PSRo vor să controleze acest club. “Nu faceți decât să blocați funcționarea acestui club pe care chiar dumneavoastră l-ați propus pentru înființare! Pentru ce? Pentru că doriți să-l controlați? Până unde doriți să mergeți cu aceste demersuri absurde, împotriva intereselor cetățenilor municipiului Târgu Jiu? Primăria acestui municipiu nu este și nu va fi niciodată proprietatea domniilor voastre. Aveți, ca și mine, o datorie față de cetățenii care v-au trimis să le reprezentați interesele în acest consiliu. Interesele acelor cetățeni, nu ale dumneavoastră, și nici ale partidelor din care faceți parte”, a scris primarul pe pagina de socializare.

Marcel Romanescu este de părere că anumiți consilieri îl vor la conducere pe acel candidat de nota 1.00, cel care a obținut 10 puncte dintr-o sută, făcând referire la Dan Marinescu, chiar dacă nu i-a dat numele.

Vizualizări: 1,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: