Pandurii, lider neînvins după 3 etape

Pandurii menţine ştacheta sus în acest început de sezon. Trupa lui Pustai a ajuns la 6 meciuri oficiale fără eşec şi s-a instalat în fotoliul de lider în campionat. Toată atenţia gorjenilor se îndreaptă acum spre meciul de la Tel Aviv şi calificarea în play-offul Europa League.

Pandurii nu cunoaşte gustul înfrângerii în noul sezon. Eric şi compania au câştigat duelurile cu Levadia Tallinn (retur), FC Braşov şi Oţelul Galaţi şi au remizat cu Levadia (tur), Hapoel Tel Aviv şi Petrolul.

Oţelul, ultima victimă

Pandurii a odihnit titulari de bază în meciul cu Oţelul şi tot a reuşit să pună mâna pe cele 3 puncte. Eric şi Matulevicius au intrat în ultima jumătate de oră, dar au contribuit decisiv la golul victoriei. Căpitanul Paraskevas a fost scos după o oră de joc în timp ce Erico a jucat doar 30 de minute. Momcilovic, Unguruşan sau Breeveld nu au fost folosiţi deloc. Pandurii a bifat victoria cu 2-1 în minutele de prelungire printr-o lovitură liberă executată înşelător de Eric. „Este important că am câştigat. A dat încredere jucătorilor, asta îţi dă dovadă că echipa are siguranţă şi încredere. Suntem vicecampionii României, asta ne obligă. Suntem o echipă puternică, bună, şi cu Oţelul am crezut în şansa noastră. Oţelul ne-a pus mari probleme, a deschis scorul, şi chiar dacă am arătat momente de slăbiciuni, am reuşit să revenim”, a concluzionat Pustai la final.

 7 – puncte are Pandurii după 3 etape : 3-1 cu Braşov, 1-1 la Petrolul şi 2-1 cu Oţelul

„Batem şi când jucăm rău”

Preşedintele Condescu era foarte fericit la final după victoria echipei sale. Condescu se bucură pentru că strategia pandurilor a funcţionat. Adică au fost odihniţi jucători importanţi pentru Tel Aviv, iar punctele au rămas la Tg-Jiu. „Dacă am bătut în meciul ăsta înseamnă că nu mai luăm bătaie în toamna asta. Pentru că nu am făcut un meci nemaipomenit, am încercat să aplicăm acea strategie de care am vorbit, să fim mai odihniţi pentru meciul de la Tel Aviv, până la urmă ne-a reuşit. Dacă ne reuşeşte şi la Tel Aviv, lucrurile sunt în regulă. Dacă ne luăm după proverbe, echipele bune câştigă şi când joacă rău. Cristi a înţeles, am jucat fără 6-7 titulari, eu zic că ne-am descurcat bine mai ales că pe benzi nu am avut niciunul dintre titulari. Rezervele, cum le ziceţi dumneavoastră, au jucat acum un meci cu miză, dar să nu uităm că tot ei au fost vicecampioni ai României. Dedic victoria spectatorilor, suporterilor şi tuturor celor care cred că ne calificăm la Tel Aviv. Şi la duşmani...”, a declarat fericit Condescu.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: