Pandurii mai are şanse matematice de salvare

Pandurii pare că și-a semnat sentința la retrogradare după meciul pierdut la Recea iar suporterii nu mai au răbdare și cer insistent demiterea antrenorului Călin Cojocaru. Aflaţi acum la 10 puncte de locul de baraj, gorjenii mai pot spera doar matematic la salvarea de la retrogradare, pentru că practic şansele de salvare sunt aproape nule.

Gorjenii mai au şanse de salvare doar matematic, pentru că, în realitate e greu de crezut că celelalte echipe cu care se luptă pentru evitarea retrogradării pot pierde aproape toate meciurile rămase de jucat. La fel cum e greu de crezut că Pandurii va câştiga măcar patru din cele cinci meciuri pe care le mai au programate. Chiar şi în condiţiile în care echipa e tot pe ultimul loc iar tinerii suporteri cer insistent demiterea antrenorului, principalul creditor al clubului Pandurii, Marin Condescu, spune că antrenorul Călin Cojocaru se bucură de susținere din partea conducerii. Argumentele sunt că a ajutat, prin diverși sponsori, echipa financiar, în momente critice: ”Activitatea domnului Cojocaru, administrativă şi sportivă, este una de apreciat. Această echipă, fără Cojocaru nu ar fi existat! Dacă în campionatele trecute ne-am mai implicat şi am vorbit cu jucători, acum nimeni în afară de Cojocaru nu a adus un jucător sau a negociat condițiile, spunându-i cât de greu îi este aici. Mai mult decât atât, a găsit, în momente critice, resursele financiare, împreună cu noi, prin sponsori şi negocieri directe. Aşa am putut face şi echipamentul de joc. Nimeni nu s-a gândit să mai contribuie măcar cu un rând de echipament ca şi membru fondator. Cojocaru va rămâne în continuare şi are tot creditul clubului. Acum are mult mai mult timp să se ocupe de latura sportivă a echipei”. S-ar putea însă ca antrenorul, chiar dacă are mai mult timp pentru a se ocupa de echipă, să nu mai aibă şanse să salveze echipa.

Etapa viitoare, Pandurii va juca, sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu CSM Slatina şi, în caz de victorie nu ar mai fi pe ultimul loc, dar nici prea departe de acesta şi oricum foarte departe de locul de baraj. Pentru că prima clasată deasupra locurilor retrogradabile direct, Ripensia, are 23 puncte, iar Fotbal Comuna Recea a ajuns la 26 de puncte, chiar cu ajutorul celor de la Pandurii.

Vizualizări: 1,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: