Pandurii n-au uitat să câştige !

Uite că mai ştiu să şi câştige! Pandurii au încheiat al doilea stagiu din Antalya cu o victorie în faţa sârbilor de la Rad Belgrad. A fost prima victorie importantă a pandurilor după cea cu azerii de la Baku de la finele lunii ianuarie.

Pandurii – Rad Belgrad 2-1 (2-0)

Au marcat: Nistor (min. 23’), Grigoraş (33’).

Pandurii: Mingote (Lazar 46’) - Unguruşan, Viera (Tătaru 80’), Cardoso (Rada 80’), Vlad - Nistor, Pintilii (Unguru 80’), Voiculeţ – Grigoraş (Dumitru 65’), Batin, Cristea (Neagu 65’).

Au bătut şi au revenit în ţară

Între meciul cu Baku şi cel cu Rad Belgrad, pandurii trecuseră prin patru teste fără victorie. Asta dacă nu luăm în calcul meciul câştigat de echipa de rezerve în faţa anonimilor de la Costuleni Ungheni. Nistor şi fiul lui Grigoraş, Alex, au marcat golurile care i-au dovedit pe sârbi. Rad Belgrad a redus din diferenţă cu două minute înainte de final dar gorjenii au ţinut bine de scor. Grigoraş nu e încântat de progresul echipei din acest stagiu. Pe lângă victoria cu Rad Belgrad, pandurii au mai remizat cu ungurii de la MTK Budapesta şi au pierdut duelurile cu Novi Pazar, Zeta Golubovici şi Shkendija. „Nu sunt progrese foarte mari față de primul stagiu, dar nu pot fi progrese foarte mari atâta vreme cât am pierdut jucători foarte importanți. Se simte lipsa lor. A fost o discuție înainte, să plece doar Chiricheș și nu era niciun fel de problemă, dar au plecat mai mulți și, din păcate, s-a accidentat și Rusu pe o perioadă destul de îndelungată și lucrul ăsta se vede clar în evoluția echipei și este normal să se vadă pentru că nu poți să înlocuiești cinci-șase titulari într-o perioadă foarte scurtă. Chiar dacă din spate vin niște jucători tineri, dar jucători cu care trebuie să ai foarte multă răbdare, care pot să evolueze la un nivel constant bine în jumătate de an sau un an”, spune Grigoraş pe site-ul oficial al clubului.

Popas de câteva zile

Grigoraş e convins că returul se va amâna astfel că a programat un al treilea stagiu în Antalya. Practic gorjenii au revenit ieri în ţară dar de luni îşi vor lua din nou zborul spre staţiunea turcească. În România oricum n-au unde să se antreneze, toate terenurile fiind acoperite de zăpadă. „Cred că am făcut un program destul de bun, în sensul că nu am stat mai mult de 12 zile departe. Am făcut o pauză de 5 zile și iar i-am adus. Din păcate, terenurile și vremea din ţară nu ne ajută să rămânem la doar două cantonamente, așa cum ne-am propus. Se amână campionatul și vom mai veni pentru o săptămână. Nu o să fie acum niciun fel de problemă dacă mai plecăm câteva zile de acasă, sunt convins că nu se va da peste cap programul nostru și al niciunei echipe”, crede antrenorul.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: