Pandurii oferă în continuare utilajele pentru îngrijirea terenului

Pandurii Târgu Jiu pune la dispoziţia primăriei în continuare utilajele proprii de îngrijire a terenului de joc de pe Stadionul Municipal. Un tractor specific lucrărilor pe teren, utilaje de scarificare a terenului, de însămânţare şi de ierbicidare, toate aparţin clubului Pandurii şi sunt folosite în continuare pentru îngrijirea terenului acestea fiind achiziţionate de club înainte de 2013, atunci când avea în administrare stadionul.

Terenul de joc, primele vestiare ale stadionului, vestiarul arbitrilor şi sala de conferinţe a stadionului vechi, au fost realizate sau modernizate de clubul Pandurii iar Primăria Târgu Jiu s-a angajat că le va preda clubului după încheierea lucrărilor la stadion. Acestea nu au mai ajuns în administrarea clubului Pandurii, aşa cum au fost de fapt în perioada 2005 – 2014.  De asemenea, clubul Pandurii a investit sute de mii  de euro în utilajele cu care terenul este în continuare îngrijit, şi a fost pe toată perioada suspendării contractului de comodat, utilaje pe care primăria nu le-a achiziţionat pentru că efectiv nu avea terenul în administrare.

Deşi până în 2014 stadionul era administrat de clubul Pandurii, la data preluării stadionului de la CNI şi constructor, Primăria Târgu Jiu a dat în administrare întregul stadion Direcţiei de Patrimoniu, fără a mai ţine seama de prevederile contractului de comodat care era în vigoare şi la momentul respectiv. Chiar şi din punctul de vedere al primarului Marcel Romanescu, cel care susţine că termenul de 15 ani prevăzut în contract s-ar fi încheiat recent deşi cei de la Pandurii nu au putut evolua pe stadion timp de 5 ani din cei 15 ai contractului. Pandurii susţin în continuare că acel contract este în vigoare şi că primăria ar trebui doar să constate acest lucru şi să predea în administrare clubului partea sportivă a stadionului, respectiv terenul de joc şi vestiarele de la fosta tribuna oficială. De aceea Pandurii nici nu a retras utilajele pe care le are în patrimoniu de la stadion şi le-a pus la dispoziţia Direcţiei de Patrimoniu, care dispune de personal calificat pentru a îngriji terenul.

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: