Pariuri între sindicalişti. Cine a câştigat!

Liderul sindical Constantin Mitrescu are de recuperat 4.000 de lei de la doi colegi sindicalişti şi un membru PSD, în urma unor pariuri privind câştigătorul alegerilor. Mitrescu a spus pariu cu preşedintele SMEO, Gabriel Căldăruşe, avocatul Gheorghe Pecingină şi sindicalistul BNS Ioan Pisc Scrădeanu.

În ziua votului, în zonele miniere şefi ai PSD, directori de cariere sau lideri sindicali stăteau în faţa secţiilor de votare pentru a le arăta angajaţilor CE Oltenia că pot controla votul. În aceste zone, ca şi la primul tur, votul nu a putut fi controlat. La secţii s-au pus şi pariuri. Gabriel Căldăruşe şi Constantin Mitrescu au pariat pe 1.000 de lei, primul pe victoria lui Ponta, al doilea pe Iohannis. Mitrescu spune că mai mulţi bani are să-i dea Gheorghe Pecingină. Mitrescu susţine că s-au întâlnit la o secţie din Câlnic, de unde provine liderul sindical. La respectiva secţie se afla şi liderul SMEO, Gabriel Căldăruşe, avocatul de la PSD Gheorghe Pecingină, secretarul de stat Bebe Ionică şi alţii. „Am ajuns cu socrii mei, pe care i-am dus cu maşina la vot pentru că ei sunt mai bolnavi. Eu am copilărit în Câlnic, am şi casă acolo. Ei erau peste drum de secţia de votare. Stăteau acolo şi supravegheau votanţii. Deasupra era un banner cu Iohannis şi eu le-am zis, ce faceţi bă, aici faci muncă sindicală. Degeaba umbli cu mitomanul că tot asta iasă şi-i arătam sus, bannerul Iohannis. Şi el a zis să facem pariu. Căldăruşe. Eu am zis pe 500 de lei, el a propus 1.000 de lei. Şi apoi a venit avocatul la mine la maşină, să facem pariu pe 2500 de lei. Ei ziceau că va câştiga Ponta.  A câştigat Iohannis“, a declarat Mitrescu, adăugând că nu aşteaptă să primească banii. Mitrescu mai spune că a pus pariu şi cu liderul Blocului Naţional Sindical, Pisc Scrădeanu, de la care ar avea de luat 500 de lei.

LINIŞTE

Linişte mormântală ieri în CE Oltenia şi în rândul sindicaliştilor agreaţi de administraţie, spun surse din compania energetică. Culmea este că de ieri mai mulţi şefi din CE Oltenia şi-au schimbat discursul şi le spun oamenilor cât se bucură de victoria lui Klaus Iohannis. Asta deşi până acum două zile făceau campanie pe faţă pentru Victor Ponta.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: