Parlamentarii PDL Gorj – indecişi în privinţa restructurării Guvernului

Parlamentarii PDL de Gorj aşteptau întâlnirea de aseară de la Snagov cu conducerea centrală a partidului pentru a-şi formula un punct de vedere cu privire la decizia de remaniere acum sau peste şase luni a Guvernului. Deputatul Cosmin Popescu, preşedinte interimar demisionar al organizaţiei, afirmă că el şi colegii săi din filială au cunoştinţă despre discuţiile purtate la nivel central în partid, dar o decizie în favoarea unuia sau altuia dintre curente nu va fi luată decât după şedinţa de duminică seara.

            „Ştiu că s-a discutat prin grupul parlamentar, dar noi aşteptăm şedinţa de duminică pentru a auzi argumentele de-o parte şi de alta. De abia apoi vom lua o decizie. Ştiu că sunt voci în partid care vor acum o remaniere, din diferite motive, alţi colegi cer să mai lăsăm Guvernul să lucreze încă şase luni în actuala formulă. După discuţiile de duminică seara vom putea avea un punct de vedere pentru că atunci vom afla şi noi care sunt argumentele de-o parte şi de alta”, menţionează Popescu.

            PDL Gorj are doi deputaţi, Cosmin Popescu şi Severus Militaru, precum şi un senator, Ion Ruşeţ, ultimii doi neputând fi contactaţi pentru a comenta situaţia respectivă. Întâlnirea de aseară de la Snagov precede şi discuţiile de azi din Biroul Permanent Naţional al partidului, şedinţă în cadrul căreia este posibilă stabilirea unei conduceri pentru filiala de la Gorj a partidului de guvernământ. În mod normal organizaţia trebuia să aibă alegeri interne până acum, însă, pe fondul crizei şi al măsurilor de austeritate, democrat-liberalii şi-au amânat alegerile în toate filialele din ţară.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: