Pasti are condiţii pentru partidul care-l susţine în 2012

Social-democratul, Cristian Toader Pasti, a precizat condiţiile în care ar candida pentru primăria Târgu Cărbuneşti! În primul rând s-a resemnat cu ideea că din partea USL va candida Mihai Mazilu şi în al doilea rând a declarat că dacă se va hotărî va candida, fie independent, fie din partea altui partid, însă numai după propriile reguli.

  Referitor la speculaţiile care au apărut cum că ar candida din partea PD-L, spune că sunt nişte invenţii ale presei menite să îi facă rău.

“Pentru mine în momentul de faţă nu este prioritară această candidatură. Ştiu că nu voi putea candida din partea USL, deoarece va fi susţinut primarul Mazilu, dar dacă mă voi hotărî voi candida independent sau din partea altui partid, insă în anumite condiţii. Nu vreau să îmi impună nimeni consilieri, strategia şi echipa de campanie, deoarece campania electorală va fi făcută pe banii mei, ca de fiecare dată. Partidul care îmi va accepta aceste condiţii va fi cel care mă va avea candidat, dacă voi lua această hotărâre”, a spus Pasti.

ZVONURI

Deşi circulă zvonuri că ar putea fi candidatul din partea PDL la Cărbuneşti, Ion Fugaru nu crede acest lucru şi spune că va candida indiferent de situaţie. PDL nu s-a decis încă. “ Dacă va fi un candidat mai bun ca domnul Fugaru, cu siguranţă va veni chiar dânsul cu propunerea, însă deocamdată noi nu am vorbit cu nimeni despre o altă candidatură, dar lista este deschisă”, a spus Dan Vîlceanu, purtător de cuvânt PDL Gorj.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: