Pasti: UNPR este mai puternic cu Morega

Social-democratul Cristian Toader Pasti a comentat la Radio Infinit numirea lui Dan Ilie Morega la UNPR, dar şi sondajele date publicităţii de PSD, partidul din care provine.

Dan Ilie Morega s-a înscris la UNPR. Cum comentaţi acest lucru?

Un om care de 40 de ani se află în fruntea lucrurilor nu poate fi decât de lăudat. Pentru că dl Morega şi înainte de 89 era tot preşedinte. Înseamnă că ştie să-şi negocieze, să se orienteze. Va impune o disciplină, aşa cum a făcut la PNL Gorj. UNPR trebuie privit altfel decât până acum.

Partidul devine mai atractiv, acum că este şi Morega?

Sigur se va întări UNPR Gorj şi mulţi oameni indecişi se îndreptă spre o forţă politică credibilă. Sunt sigur că dânsul îşi va aduce oameni hotărâţi. Dl Morega este un bun organizator. Dar începând de miercuri în Gorj UNPR va fi o forţă politică.

Aţi negocia cu Morega?

Nu, mi-e bine unde sunt, nu iau în calcul altceva. M-au contactat din partea mai multor partide, dar nu am dat curs niciunei propuneri. Deocamdată trebuie să mă ocup de Parcul Industrial.

Nu mai candidaţi la vreo funcţie?

N-am luat în calcul să candidez. Eu când o să vreau să candidez o să spun.

De ce credeţi că a fost lansat pe piaţă acest sondaj? Mă refer la sondajul PSD.

Pentru că nu există o strategie clară de disciplină, de la Bucureşti, de la Târgu Jiu. Înainte de a ieşi cu declaraţii trebuie discutat în Biroul comun.

Aţi spus că PSD este locomotiva PNL...

Am spus că liberalii trebuie să-şi caute o strategie să devină şi mai puternici. Sincer vă spun, de o lungă perioadă de timp, PNL nu mai are un mesaj clar către proprii alegători privind votul politic. Este confundat cu PSD.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: