Pasti vrea la Consiliul Judeţean Gorj

Pesedistul Cristian Toader Pasti pare să fie moderat în declaraţii după ce a avut probleme serioase cu liderul PBNL Gorj, Dian Popescu. Acesta i-a cerut chiar şi excluderea din PSD. Pasti spune că lucrurile s-au rezolvat pe cale amiabilă şi spune scurt că-l va susţine pe Mihai Mazilu la Cărbuneşti. Mai mult, Pasti a pus ochii pe un post de consilier judeţean.

Rep: Cum a fost soluţionată problema pe care o aveaţi cu liderul PNL- A cerut excluderea dvs.

C.T.P: Cererea domnului Dian Popescu a fost făcută la nervi şi pripită, nici nu ştiu dacă a fost făcută oficial. Eu cred că nu am greşit. Dacă e nevoie voi avea o discuţie cu domnul Dian Popescu, faţă-n faţă.  Nimeni nu m-a urecheat, au fost doar discuţii amiabile aşa cum a declarat şi conducerea partidului pentru că în foarte multe puncte am avut dreptate, în unele nu am avut.

Rep: Candidaţi pentru vreun post?

C.T.P: Organizaţia PSD Târgu Cărbuneşti a votat susţinerea mea pe lista de consilieri judeţeni al USL. Propunerea a fost înaintă Biroului Judeţean care va analiza dacă merit sau nu acest lucru. Mi-am depus şi CV-ul, eu cred că îndeplinesc criteriile, urmează să vedem dac-mi oferă sau nu un loc. După cum vedeţi sunt în USL, rămân în USL şi nu s-a pus problema să plec din USL.

Rep: Îl susţineţi pe domnul Mihai Mazilu-

C.T.P.: Încă o dată spun, sunt în USL şi voi face tot ce pot ca să câştige USL.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: