Patron din Târgu Jiu, mort în accident

Un om de afaceri din municipiu, Constantin Bodescu, de 58 de ani, patron al unei brutării din zona Şuşiţa, şi-a găsit sfârşitul la volanul maşinii sale, un Audi de zeci de mii de euro. Acesta a adormit cel mai probabil la volan şi a ieşit de pe şosea, autoturismul izbindu-se violent de un cap de pod pe Drumul European 79, la Vlăduleni.

Nenorocirea a fost raportată la Poliţie sâmbătă noaptea, la ora 2 şi 9 minute, două minute mai târziu oamenii legii fiind anunţaţi că la Bărbăteşti o şoferiţă n-a fost atât de îndemânatică pe cât se considera şi, într-o curbă, a ieşit în decor, lovind o altă maşină parcată regulamentar în afara părţii carosabile. Şoferiţa de 30 de ani şi trei pasageri pe care îi avea în autoturism au suferit răni şi leziuni, fiind aduşi cu ambulanţele la Unitatea de Primire Urgenţe Târgu Jiu, pe numele său fiind deschis şi un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La aceste accidente se mai adaugă cele de la Bârseşti şi Alimpeşti, în care au fost înregistraţi doi morţi şi doi răniţi, bilanţul nopţii de sâmbătă spre duminică fiind unul trist.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: