Patroni reţinuţi pentru evaziune

În data de 22.10.2012, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au continuat cercetările, privind pe J.S. şi B.D., cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi C.A. cercetată pentru mărturie mincinoasă.

În cauză a fost dispusă reţinerea pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi introducerea în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj a suspectului B. D., de 38 ani, din municipiul Tg-Jiu, judeţul Gorj, pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, reţinându-se că nu a înregistrat în evidenţa contabilă achiziţiile de mărfuri efectuate de la diverse firme şi nici veniturile realizate din vânzarea acestor mărfuri, creând un prejudiciu bugetului de stat de peste 97.000 lei.

Totodată acesta a întocmit liste de inventariere a mărfurilor şi liste de mărfuri degradate, în care a consemnat date nereale privind existenţa mărfurilor pe stoc şi ulterior degradarea acestora în scopul de a disimula realitatea cu privire la mărfurile achiziţionate de la cele trei firme, care au fost vândute.

În cursul zilei de 23.10.2012, B. D., urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: