Patru ani de Gorj TV

Postul de televiziune Gorj TV a împlinit ieri patru ani de la prima emisie. Patru ani în care postul a crescut de la o zi la alta, atât ca număr de telespectatori, dar şi de emisiuni. În ciuda crizei care a lovit mass media la nivelul întregii ţări, Gorj TV reuşeşte să producă permanent noi programe de televiziune şi să rămână pe primul loc în preferinţele telespectatorilor.

„Au fost patru ani frumoşi, chiar dacă fiecare zi în parte este agitată, plină de probleme. Dar, când tragem linie, suntem mulţumiţi ce ceea ce am reuşit în aceşti patru ani şi promitem să ne folosim experienţa acumulată pentru a fi mai buni cu fiecare zi care trece”, a spus Nicoleta Mocioi, directorul postului de televiziune.

Gorj TV este postul de televiziune cu cea mai largă acoperire din judeţul Gorj, având emisie atât în eter, cât şi pe reţelele de cablu din aproape tot judeţul. Nu doar aria de acoperire este atuul Gorj TV, ci şi echipa, formată din profesionişti cu experienţă şi tineri plini de entuziasm. Gorj TV este televiziunea locală cu cele mai multe programe de ştiri şi care are emisiuni pe toate gusturile. În curând, postul Gorj TV va deschide un studio nou de televiziune, cu un echipament modern şi care va oferi telespectatorului o imagine de calitate.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: