PDL a validat alţi 19 candidaţi la primărie

Partidul Democrat Liberal Gorj a validat sâmbătă încă 19 candidaţi la alegerile din 10 iunie. Pe lista prezentată de PDL este şi viceprimarul din Turcineşti, liberalul Dumitru Modrea, care îl va înfrunta pe primarul Vasile Gogălniceanu. De asemenea, în alte două localităţi, Muşeteşti şi Mătăsari, vor susţine penegişti, foşti candidaţi la alegerile din 2008.

La aceeaşi şedinţă, Biroul Permanent Judeţean a validat excluderea unor membri şi dizolvarea a trei organizaţii.

PDL a validat până acum 55 de candidaţi. Astfel, în şedinţa Biroului Permanent de sâmbătă au fost de acord să susţină următoarele persoane pentru fotoliul de primar: la Bolbosi pe Bilea Gheorghe, Giurgiulescu Constantin la Arcani, la Bengesti Ciocadia   Bărăscu Gabriel, la Borăscu Bănică Dan Gelu, la Mătăsari un fost candidat din partea PNG în 2008, Ionescu Dorin, Cornescu Doru la Turceni, Viorel Becheru la Vladimir, Constantin Văcaru la Văgiuleşti, la Berlesti Berlescu Iulian, Dumitru Apostu la Stanesti, Dumitru Modrea la Turcineşti, la Godineşti Licărete Costel, Nicolae Nicolcioiu la Pestisani, fostul primar Ion Modroiu la Drăguţeşti, Dobrotă Nicolae la Albeni, Iuliana Iliescu la Prigoria, Grecu Gheorghe la Cruşeţ, Jugravu Sergiu Alexandru la Telesti şi fostul penegist Ghiţan Petre la Muşeteşti.

Excluderi, dizolvări de organizaţii

Purtătorul de cuvânt al PDL Gorj Dan Vâlceanu a menţionat că BPJ a validat şi excluderea unor membri. Este vorba despre Daniela Pandia şi Adrian Calotescu de la Cărbuneşti, fostul viceprimar Toma Stamatoiu de la Turburea, fostul viceprimar Marius Vijulan de la Vladimir. Vâlceanu a mai spus că au fost dizolvate trei organizaţii: Turcineşti, Berleşti şi Prigoria. La Turcineşti Dumitru Modrea a devenit preşedinte interimar, la Berleşti Iulian Berlescu şi la Prigoria Iuliana Iliescu. De asemenea, primarul Ion Ungureanu nu mai este preşedintele organizaţiei PDL Ţicleni, locul acestuia fiind luat de Constantin Brănescu, venit din rândurile USL. Au fost validate alegerile de la Cruşeţ unde preşedinte este Constantin Stan.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: