PDL Gorj fără şefă la organizaţia de femei

Intrată într-un con de umbră în ultima perioadă, după ani de zile de prezenţă activă pe scena politică locală, Maria Moţa a confirmat ieri oficial că nu mai este membră a PDL Gorj, după ce a decis să se transfere de tot la Bucureşti şi să devină colegă de partid cu cei de la Sectorul 2.

Fost consilier judeţean şi fost secretar de stat, aceasta este de acum încolo şi fosta şefă a organizaţiei de femei a PDL Gorj, postul rămânând liber, după ce până acum a fost ocupat constant de Maria Moţa, funcţie în care „fosta” a şi organizat o serie de acţiuni, inclusiv galele de tip „Scrisoare către Moş Crăciun”.

„În ultimii ani, după ce activitatea mea profesională s-a desfăşurat mai mult la Bucureşti, m-am implicat politic alături de colegii din PDL sectorul 2 şi împreună am derulat proiecte politice şi sociale. Pentru a reuşi să pun pe deplin la dispoziţia PDL experienţa mea profesională şi politică, am luat hotărârea de a mă alătura organizaţiei sector 2, renunţând astfel la funcţiile politice din cadrul PDL Gorj. Mulţumesc organizaţiei de la Gorj pentru întreaga susţinere de care m-am bucurat şi le mulţumesc colegelor de a căror apreciere am beneficiat. Doresc să le mulţumesc şi celor trei parlamentari ai organizaţie şi, nu în ultimul rând, primarilor PDL, alături de care m-am format ca om politic şi pe care îi asigur de întreaga mea consideraţie şi de sprijinul meu pentru viitoare proiecte”, a menţionat Maria Moţa, care este din luna octombrie a anului trecut şi vicepreşedinte la nivel naţional în cadrul organizaţiei de femei a PDL.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: