PDL nu are nevoie de securişti şi traseişti

Democrat-liberalii au condamnat ieri intenţia lui Ion Răuţ de a reveni în PDL după ce a demisionat din PNL. Răuţ a declarat pentru Pandurul că şi-ar dori să redevină democrat-liberal, prin prisma prieteniei pe care o are cu noul preşedinte interimar Ion Ruşeţ.

Ion Bârcă, primarul din Turburea, spune că nu este normal ca PDL să ia ce aruncă alţii: „Nu înţeleg această politică, să dăm oamenii noştri afară şi să luăm ce aruncă alţii. Trebuie PDL să facă mascaradă şi să fie un subiect de discuţie în presă? Ca să ce, ca să vină oamenii lui Ruşeţ… cum ar fi acest Răuţ. Numai securişti nu avusesem în partid”.

Nici Dorin Filip, primarul din Rovinari, un susţinător al lui Ruşeţ, nu agreează venirea lui Răuţ: „La ultimele şedinţe s-a făcut o analiză, politica partidului este să aducem noi oameni în partid. Dar asta nu înseamnă că vom primi chiar pe oricine în partid, cum ar fi oameni care au trecut pe la mai multe partide. Nu am avut nicio discuţie la nivelul partidului despre domnul Răuţ, personal nu am nimic cu dânsul, dar faptul că a fost pe la mai multe partide nu cred că ar face un lucru bun să vină la noi”.

Democratul Marcel Hoară a fost mult mai ferm: „PDL ca şi doctrină, ca şi concept, nu se potriveşte cu traseiştii, cu securiştii. Astfel de oameni vin spre noi doar pentru că suntem la putere”.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: