Pecingină, „băiatul nărăvaş” din gaşca PSD

Pesedistul Gheorghe Pecingină a fost făcut praf ieri de parlamentarii PSD, după ce acesta i-a acuzat că „s-au dat la fund” în contextul situaţiei de la Complexul Energetic Oltenia. Scarlat Iriza, Vasile Popeangă şi Camelia Khraibani spun despre acest „lup tânăr” din interiorul PSD că a început să dea mult din gură în această perioadă tocmai pentru că vânează un post de vicepreşedinte în partid.

Gheorghe Pecingină, membru PSD, i-a acuzat ieri pe parlamentarii gorjeni că nu vin cu soluţii în cazul CEO şi că „s-au dat la fund” în aceste vremuri tulburi pentru complex. Parlamentarii PSD i-au răspuns pe măsură acestui „băiat nărăvaş” al politicii pesediste. Scarlat Iriza îi transmite lui Pecingină că nu o să aibă parte de ascensiunea pe care şi-o doreşte în PSD. „Vrea ascensiune în partid, dar nu o să reuşească, vă spun eu, ăsta nu e decât un băiat nărăvaş. Vrea să ia locul unuia dintre parlamentari, pe al meu probabil dar va trebui să se lupte cu mine”, a spus Scarlat Iriza.

Pecingină nu a scăpat nici de vorbele grele ale deputatului Vasile Popeangă care îi transmite că „se bagă prea mult în seamă”. „Nu mă deranjează dar probabil că vrea să se bage şi el în seamă. Probabil că se pregăteşte pentru o eventuală candidatură. Omul de mult îşi pregăteşte acest lucru, apariţiile lui nu sunt întâmplătoare. Nu ştiţi că o vreme a fost şi purtătorul de cuvânt al Complexului Energetic Oltenia? Este omul de legătură al CEO cu Partidul Social Democrat, în speţă cu domnul Călinoiu. De altfel, domnul Pecingină s-a ocupat şi de constituirea sindicatelor la Complexul Energetic Oltenia şi iată ce s-a întâmplat”, a spus Vasile Popeangă, deputat PSD.

Deputatul Camelia Khraibani a spus ieri că Pecingină este dezinformat şi că parlamentarii au intermediat venirea ministrului Pop la Târgu Jiu. „Am aranjat venirea ministrului Pop la Gorj, am stat de vorbă cu domnul ministru Gerea inclusiv ieri şi mi-a spus că guvernul nu este de acord cu închiderea Complexul Energetic Oltenia, până la urmă rolul nostru este acela de a face lobby şi de a media lucrurile”, a spus Camelia Khraibani, deputat PSD pe colegiul IV. 

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: