Pedeliştii dau directorii din minerit pe candidatura lui Petrescu

Vicepreşedintele PDL Gorj, Liviu Cotojman, a spus la Radio Infinit că nu este exclusă o candidatură a lui Ilie Petrescu la primăria Motru, pe listele PDL. Cotojman a spus că personal agreează candidatura lui Petrescu. Informaţia nu a fost exclusă nici de secretarul executiv al PDL Gorj, Dan Vâlceanu, care recunoaşte că Petrescu este un om cu experienţă politică, în comparaţie cu ceilalţi.

Vicepreşedintele PDL Liviu Cotojman este sigur că Petrescu i-ar aduce insomnii primarului în exerciţiu, Dorin Hanu. „E singurul care ar putea să pună probleme dlui Hanu. Eu zic că nu este exclusă o candidatură a dlui Petrescu din partea PDL. A fost senator, este un om cu notorietate“, a concluzionat Cotojman.

Sondajul pentru stabilirea candidatului pentru primăria Motru este în derulare, spune Dan Vâlceanu. Din zona Motru vor fi sondaţi directorii din minerit Florentin Gheorghescu şi Sorin Iovan, secretarul Sindicatului de la Roşiuţa, Nelu Roşca, consilierul Ion Sanda sau medicul Mihai Vintilescu. Cu toate acestea, Petrescu are mai multe şanse. „Nu s-a discutat aşa ceva, dar nu spun că nu e posibil, în politică e posibil orice. Dar oricum, e puţin nefiresc dacă luăm în calcul faptul că domnul Petrescu este în USL. În acest moment, sondajele la Motru sunt în derulare. Este posibil ca domnul Petrescu să fie mai cunoscut decât dl Gheorghescu sau alt posibil candidat. Are notorietate şi mai multă experienţă politică“, a spus Vâlceanu.

Cei care au aruncat informaţia pe piaţă au fost liderii PRM Gorj, siguri că Petrescu va candida pe listele unui partid de la putere.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: