Pedeliştii fac listele pentru alegerile din 2012

Democrat-liberalii de la Gorj s-au întâlnit pentru a stabili candidaţii la primării la alegerile de la anul. Cât priveşte o strategie de atac la adresa USL-ului nu există la Gorj, iar până se va ajunge acolo va mai trece ceva timp.

Pedeliştii s-au apucat într-un final să caute candidaţi pentru toate funcţiile pentru alegerile din 2012. Luni conducerea Partidului Democrat Liberal de la Gorj s-a întâlnit cu reprezentaţii PD-L de pe Colegiul 1 Senat, iar aseară la Târgu Cărbuneşti a avut loc întâlnirea cu cei de pe Colegiul 2 Senat. Întâlnirile organizate de portocaliii de la Gorj au drept scop actualizarea bazelor de date cu toţi membrii, dar şi stabilirea candidaţilor la fiecare primărie din judeţul Gorj. „Este o întâlnire de organizare, după cum vedeţi, am avut deja o primă întâlnire luni, iar acum vom avea întâlnire cu cei de pe Colegiul 2 Senat. Ce pot să vă spun este că vom verifica bazele de date pe care le avem şi le vom actualiza, astfel încât să avem evidenţa tuturor membrilor de partid. De asemenea, scopul acestei întâlniri este acela de a desemna cele mai bune persoane, care au cele mai multe şanse, să candideze la primăriile din judeţ”, a declarat Ion Fugaru, preşedinte PDL Târgu Cărbuneşti.

La întâlnirea organizată la restaurantul preşedintelui Fugaru au participat şeful filialei PDL Gorj, Ion Ruşeţ, prim-vicepreşedinţii, şefii de organizaţii de pe Colegiul 2 Senat, dar şi primarii şi viceprimarii din zonă.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: