Peremistul Dascălu preferă războiul cu PNL decât cu PSD

Primarul din Târgu-Cărbuneşti, Mihai Mazilu, a declarat că Prefectura Gorj „şi-a dat OK-ul“ pentru demiterea lui Ion Fugaru din funcţia de viceprimar. În acelaşi timp, Prefectura Gorj mai solicită câteva zile pentru a analiza documentaţia de la Cărbuneşti.  

Între timp s-au trezit şi peremiştii lui Fugaru, care dau vina pe PNL Gorj, chiar dacă postul de vice a fost ocupat de PSD Gorj.

„Demiterea lui Fugaru este o mare mizerie pusă la cale de primar şi consilierii locali”, declară liderul Partidului România Mare din Gorj.

Dumitru Dascălu taxează ceea ce el numeşte „marea mizerie” a demiterii lui Fugaru pusă la cale de Mihai Mazilu, fiind deranjat şi de perioada în care ea s-a produs: exact înainte de Crăciun.

"PNL-ul este partidul cu care nu trebuie să te aliezi în Gorj”, mai spune Dascălu ce vorbeşte despre grupurile de interese despre care a auzit că acţionează în Primăria Târgu-Cărbuneşti. Liderul PRM Gorj vrea ca fostul viceprimar să sesizeze organele abilitate.

 „Gânditul, scărpinatul şi vorbitul este liber în această năroadă de democraţie”, spune  primarul de la Târgu-Cărbuneşti, Mihai Mazilu, în replică la declaraţiile lui Dumitru Dascălu. Primarul susţine că juriştii de la prefectură şi-au dat deja OK-ul în privinţa legalităţii demiterii lui Ion Fugaru.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: