Pesediştii au întrerupt discutarea bugetului ca să meargă la băut

Social democratii au solicitat miercuri seara intreruperea sedintei in care se dezbate bugetul de stat pe 2010 si au plecat la un sprit "La Calul Balan". Viceliderul de grup al deputatilor PSD, Aura Vasile a solicitat o  pauza a lucrarilor pe motiv ca parlmentarii sunt "foarte obositi" si trebuie "sa aiba timp macar sa bea un pahar de apa". Pauza a fost aprobata, insa "paharul de apa" s-a transformat intr-un sprit la restaurantul "Calul Balan".

"Tinand seama ca se lucreaza de dimineata, fara sa fi avut pauza de masa, colegii mei cer o scurta pauza ca sa aiba timp macar sa bea un pahar de apa", a solicitat de la tribuna viceliderul grupului PSD, Aura Vasile. Conform surselor Hotnews.ro parlamentarii  PSD au fost invitati la un sprit de catre conducerea partidului la restaurantul "La Calul Balan". Deputatii si senatorii si-au tras sufletul si  "au baut paharul de apa" la restaurant.

"Am fost invitati de catre sefi la restaurant, la un pahar de vin. Nu e ziua nimanui, ci ni s-a spus ca invitatia a fost facuta ca sa mai socializam si noi intre noi colegii de partid", a declarat un deputat PSD.

Aceleasi surse sustin ca inainte de solicitarea Aurei Vasile de a se acorda o pauza, social democratii ar fi discutat cu conducerea Parlamentului si ar fi solicitat oprirea dezbaterilor mai devreme decat era stabilit in program pentru a putea onora invitatia conducerii PSD.  

Vizualizări: 71

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: