Pesediştii care nu plătesc cotizaţia, ameninţaţi cu excluderea

Social-democraţii sunt somaţi să-şi achite cotizaţiile de partid, după ce mai multe persoane care deţin funcţii de conducere la nivelul organizaţiilor PSD din judeţ nu au plătit nimic de la începutul anului şi până în prezent. Deşi rău-platnicii nu fost nominalizaţi în cadrul şedinţei de la sfârşitul săptămânii trecute, parlamentarii spun că este vorba despre acei membri de partid care sunt foarte vehemenţi atunci când se pune problema drepturilor.

Liderii PSD Gorj şi-au avertizat membrii de partid care înregistrează restanţe la plata cotizaţiei de faptul că riscă excluderea din partid în cazul în care nu vor veni cu plăţile la zi până la sfârşitul anului. Parlamentarii PSD spun că măsura va afecta persoane cu funcţii publice şi cu funcţii de conducere în organizaţiile din judeţ.

Potrivit lui Mihai Weber, există mai mulţi social-democraţi care nu au plătit nici un leu de la începutul anului şi până în prezent. „În cadrul şedinţei de vineri a avut loc o mustrare. S-a tras un semnal de alarmă asupra faptului că foarte mulţi membri de partid înregistrează restanţe la plata cotizaţiei. Probabil, în următoarea şedinţă se vor lua şi măsuri mai drastice, precum excluderea din partid. Sunt persoane care nu au plătit nici un leu de la începutul anului şi până în prezent şi acelea sunt cele mai vehemente atunci când vine vorba de drepturi. Nu s-au făcut nominalizări, însă cred că urmează să fie atins fiecare membru în parte. Nu mi se pare normal ca unii să plătească această cotizaţie, iar alţii să nu plătească. Este o datorie a fiecăruia dintre noi”, a declarat deputatul Mihai Weber. Deputatul Weber este convins că nu se numără printre cei vizaţi întrucât şi-a achitat cotizaţia. „Nu mă simt vizat sub nici o formă. Chiar dacă am înregistrat restanţe o lună-două, asta pentru că am uitat, am venit după aceea şi am plătit şi în avans”, a menţionat Weber.

La rândul său, deputatul Vasile Popeangă spune că probleme din cauza neplăţii cotizaţiei se înregistrează mai ales în localităţile unde nu sunt primarii PSD. „Cred că nu se pune problema achitării cotizaţiei la parlamentari. Restanţe mari se înregistrează în organizaţiile din vreo 10 localităţi. În general, probleme de acest gen sunt acolo unde nu avem primari PSD. Excluderea din partid este o măsură radicală, care nu foloseşte la nimic. Cred că, cel mai bine ar fi să-i ajutăm să strângă cotizaţia”, a declarat Popeangă.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: