Pesediştii prezenţi la şedinţa UNPR la Jupâneşti, in discuţia BPJ

Social democraţii prezenţi la întâlnirea UNPR de la Jupâneşti vor fi puşi în discuţia Biroului Permanent Judeţean, dar va fi analizată situaţia şi de organizaţia locală al cărei preşedinte este primarul Petre Guşiţă. Social democraţii spun că au încredere în oamenii de acolo că nu vor pleca, dar nu 100% deoarece în politică este posibil orice.

În analiza făcută atât de Biroul Politic Judeţean (BPJ) cât şi de organizaţia de la Jupâneşti vor fi luate în calcul două aspecte: prezenţa consilierilor PSD, dar şi modul în care sala de consiliu local a fost închiriată uneperiştilor. În funcţie de discuţiile care vor avea loc este posibil ca acei consilieri care au fost prezenţi, dar nu recunosc public să fie chiar excluşi din partid. „Vom analiza situaţia de la Jupâneşti în cadrul BPJ, după care vom vedea ce măsuri vom lua. În privinţa primarului nu credem că este tocmai corect să facă acest lucru, dar dacă aşa a considerat...“, spune vicepreşedintele PSD  Gorj, Ciprian Florescu.

Consilierul Sârbu, care a sesizat că la primăria  Jupâneşti au loc întâlniri cu uneperiştii spun că Guşiţă nu a demonstrat că a închiriat legal sala. „Ce nu ştiu social democraţii este că în conformitate cu prevederile legii 215, întâlnirile politice ale oricărei formaţiuni sunt interzise în primării, şcoli şi toate celelalte instituţii publice, iar celălalt lucru care dovedeşte că nu este adevărat ce spune Guşiţă este faptul că nu a prezentat niciun document din care să reiese că locaţia din sediul primăriei a fost închiriată. Să vină să o arate dacă există” spune consilierul PDL, Cristi Sârbu.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: