Peste 100 de bilete vândute la Balul Teatrului „Elvira Godeanu”

Jumătate din locurile la Balul Teatrului „Elvira Godeanu” care va avea loc duminică începând cu ora 19.00 au fost ocupate.  Publicul va fi întâmpinat pe covorul roşu la capătul căruia va sta un majordom. Atenţie mare la ţinută, doamnele obligatoriu în rochie de seară, iar domnii evident la papion.

Valsuri vieneze, operă, operetă, music hall-uri, şampanie şi o ambianţă de poveste. De asta vor avea parte cei care îşi vor cumpăra bilete la cel mai spectaculos eveniment al anului, Balul Teatrului „Elvira Godeanu”. Spectacolul va dura aproximativ trei ore, fiind împărţit în două părţi. Dacă în prima parte publicul va asista la un recital al tuturor artiştilor teatrului şi vor dansa pe scenă valsuri vieneze, în cea de-a două parte îşi vor face apariţia cei trei băieţi ai trupei Distinto, primi solişti ai teatrului de operetă „Dacian” din Bucureşti. Recitalul va dura o oră şi jumătate. „În prima parte a spectacolului vor fi patru reprize în care actorii teatrului vor lua spectatori din sală pentru a valsa. Va urma o pauză în care vor avea timp să socializeze, şampanie la discreţie, aranjamentul floral este făcut împreună cu designeri speciali motiv pentru care şi ţinuta este obligatorie de seară. Este un spectacol interactiv în care publicul participă intens”, a declarat Marian Negrescu, directorul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”.

Sala de spectacol va fi una ne mai văzută de publicul gorjean şi ca orice eveniment care se respectă, nu au fost împărţite invitaţii. Sala dispune de 200 de locuri dintre care mai mult de 100 au fost vândute sau rezervate. „Asta este prima ediţie ceea ce ne face să avem ceva emoţii dar am organizat totul în aşa fel încât totul să fie bine. De la primirea invitaţilor şi până la aranjamentul sălii totul se învârte în jurul aceleiaşi teme. Sunt convins că anul viitor, după spectacolul de duminică, biletele se vor epuiza într-o singură zi”, a declarat Marian Negrescu.

Printre cei care şi-au achiziţionat deja bilete, se numără şi şase pensionari lucru care demonstrează, potrivit conducerii că evenimentul nu este destinat numai unei anumite categorii de oameni având în vedere preţul unui bilet.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: