Petrache îi bagă în şedinţă pe aleşii PNL Gorj

Liderii ACL Gorj s-au întâlnit ieri cu conducerea centrală, în cadrul unei şedinţe care a avut loc la Bucureşti. Dan Vâlceanu, liderul PDL Gorj, a anunţat deja o şedinţă pentru vineri după-amiaza cu primarii, viceprimarii şi consilierii PDL şi PNL. La întâlnirea care va avea loc la Târgu Cărbuneşti va participa şi Marian Petrache, secretarul general al PNL. Petrache vine la Gorj după ce aleşii liberali au tras pentru PSD în primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Rep.: Ce s-a discutat la şedinţa de la Bucureşti?

Dan Vâlceanu: La şedinţa de la Bucureşti s-au discutat problemele cu care ne-am confruntat în primul tur al alegerilor prezidenţiale: turismul electoral şi pliantele negative cu tot felul de minciuni şi mizerii la adresa candidatului nostru Klaus Iohannis. Acum PSD distribuie cupoanele de alimente de la Uniunea Europeană, însoţite de scrisori pentru a-l vota pe Victor Ponta. Cei de la PSD se folosesc de sărăcia oamenilor şi îşi fac campanie pe banii Guvernului şi ai Uniunii Europene. Este mizerabil ceea ce fac: întâi împrăştie pliante negative, apoi dau cupoane UE şi scrisori din partea lui Victor Ponta.

Rep.: Vi s-au dirijat anumite sarcini pentru turul al II-lea al alegerilor prezidenţiale?

D.V.: Sarcinile noastre vizează câştigarea judeţului. Bineînţeles, s-a discutat  despre mobilizarea noastră pentru turul II şi strategia de campanie. Pot să vă spun că ne vom întâlni într-o şedinţă cu toţi primarii, viceprimarii, consilierii şi preşedinţii organizaţiilor locale din ACL Gorj, vineri, la Târgu Cărbuneşti, începând cu orele 17.30. La această şedinţă va fi prezent şi domnul Petrache, secretarul general al PNL.

Rep.: V-aţi plâns la Bucureşti din cauza rezultatului slab obţinut de primarii PNL?

D.V.: Pentru rezultatul de la turul I răspundem solidar cu PNL. Am fost şi sunt în continuare dezamăgit de anumite localităţi şi indiferent dacă primarii s-au supărat sau nu, ăsta e adevărul. Am simţit o dezamăgire profundă şi cred că şi primarii care au pierdut alegerile au simţit acest lucru. Chiar şi în aceste condiţii sunt mulţumit de atitudinea primarului de la Drăguţeşti, de exemplu. Chiar dacă a pierdut alegerile, Vasile Moşoiu deja caută soluţii pentru a remedia situaţia. Sunt convins că dacă îşi va face un obiectiv din câştigarea alegerilor cu siguranţă îl va realiza. Personal, le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în campanie la turul I, scorul naţional este unul care ne dă speranţe că vom câştiga turul II. Tot ceea ce trebuie să facem este să avem încredere, să rămânem uniţi şi să câşigăm alegerile prezidenţiale pentru că, la cum arată România după doi ani şi jumătate de Victor Ponta, o să avem foarte mult de făcut în momentul în care vom ajunge la guvernare.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: