Petrescu: Hanu este un pui care nu va avea niciodată aripi

Preşedintele Partidului Conservator de la Gorj, Ilie Petrescu, este foc şi pară pe Dorin Hanu, edilul de la Motru, omul pe care susţine că l-a făcut primar, iar acum i-a întors spatele. După zicala “Eu te-am făcut, eu te omor” Ilie Petrescu spune că îşi va lua mâinile de pe Dorin Hanu, pe care susţine că l-a făcut director la Lupoaia şi primar la Motru. Din cauza faptului că a uitat cine l-a făcut mare, Petrescu nu vrea să mai audă de Hanu şi e convins că fără el nu va mai prinde un alt mandat la primărie.

“E doar un pui de grădiniţă care îşi dă examenul, care nu va avea niciodată aripi, ci doar puf. Uită că dacă nu eram eu nu ar fi ajuns vreodată primar. A ieşit de la subteran direct primar datorită mie. Este ultimul mandat pe care îl exercită la Motru, pentru că oamenii văd ce om şi ce primar e şi nu cred că va mai câştiga vreodată alegerile pentru primar la Motru”, spune Petrescu la adresa edilului motrean.

Pentru Dorin Hanu, Ilie Petrescu nu este decât un om care îşi acordă prea multă importanţă şi o persoană demnă de milă. “Cine îl mai ia în calcul pe Ilie Petrescu- De ce vă bateţi joc de el şi faceţi publică incultura de care dă dovadă- E un om sărman, dar să ştiţi că are un suflet mare. Nu-l mai băgaţi în seamă că se face de râs. Un om ca Ilie Petrescu nu merită decât milă şi compasiune din partea mea. Ce el m-a ajutat să ajung primar- Nu am plecat de la lopată. Am deţinut un post de director, iar oamenii mă cunoşteau nu aveam nevoie de ajutorul lui”, spune Dorin Hanu.

Petrescu nu exclude deloc posibilitatea de a fi unul dintre candidaţii la funcţia de primar de la Motru şi e convins că dacă va lua această decizie va fi noul edil şef din anul 2012 la Motru. “100% sunt sigur că dacă o să candidez o să şi câştig pentru că am făcut lucruri bune pentru oraşul ăsta şi toată lumea ştie asta”, mai spune Petrescu.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: