Petroi: Am fost sunat şi ameninţat de doctorul Moroşanu

Primarul din Aninoasa Ilie Petroi susţine că a fost sunat şi ameninţat de medicul Aristică Moroşanu. Acesta din urmă susţine că primarul vrea să pună ilegal la dispoziţia unei firme private un fond de vânătoare. În replică, Petroi susţine că nu ştie nimic despre acest subiect.

Aristică Moroşanu este nu numai medic, ci şi noul şef al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Gorj. Petroi susţine că Moroşanu l-a ameninţat cu judecata, acuzându-l că vrea să dea fondul de vânătoare, din localitate, unei firme private: „M-a contactat telefonic şi m-a ameninţat că face plângeri penale împotriva mea. I-am explicat că nu sunt implicat în această chestiune. Şi chiar dacă mi-aş fi dat acordul, nu văd care ar fi problema. Atâta vreme cât cineva îşi dă acordul pentru ceva neforţat, nu e nici un lucru rău. Domnul Moroşanu probabil s-a obişnuit să deţină monopolul în acest domeniu. Eu nu mă pricep”.

Moroşanu îl acuză însă pe Ilie Petroi că şi-a pus şoferul să adune semnături prin sat, pentru ca fondul de vânătoare numărul 40 să fie cedat unei societăţi private, deşi legea prevede organizarea unei licitaţii publice în astfel de cazuri. Cu privire la faptul că şoferul său strânge semnături prin sat, Petroi spune că fiecare face ce vrea în timpul lui liber. „Probabil, domnul doctor Moroşanu se bazează pe nişte informaţii false. Nu văd de unde atâta implicare a sa în această problemă care nu există”, mai spune Ilie Petroi.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: