Pintilii: „Când eram la Petroşani îmi doream să joc la Pandurii!”

Căpitanul echipei Pandurii, Doru Mihai Pintilii, este unul dintre jucătorii care dau un randament bun la Pandurii indiferent de postul pe care joacă. Folosit ca fundaş central sau mijlocaş la închidere, Pintilii nu a lipsit în acest sezon de pe teren decât din cauza unei suspendări. Ieri acesta a mărturisit că şi-a dorit de mai mult timp să joace la Pandurii, de când evolua la vecinii de la Jiul. „Când eram la Petroşani îmi doream să joc la Pandurii”, a spus ieri căpitanul care apreciază că atmosfera de la echipă s-a schimbat mult în bine.

Reporter: Cum e atmosfera la echipă după recentele schimbări pe banca tehnică?

Mihai Pintilii: Atmosfera e super bună. Chiar se poate spune că a prins bine schimbarea, pe băieţi îi simt motivaţi acum. Suntem altfel şi sper să facem cât mai multe puncte. A venit o primă victorie, acum trebuie să vină şi altele.
Sperăm să fi venit acea descătuşare pe care o aşteptam. Atmosfera e bună, antrenorul e bun, rămâne să avem şi rezultate bune.


Rep.: Ce părere ai de jocurile care vor urma, câte puncte crezi că puteţi face?

M.P.: Vin trei meciuri super grele, cu încărcătură maximă, cu Steaua, Craiova şi Rapid. În campionat încercăm să scoatem ce putem, cum a spus şi domnul profesor, nu ne ia nimeni capul dacă pierdem. Dacă scoatem un punct e bine, la trei e şi mai bine din cele două jocuri din deplasare. Avem şanse mai mari în Ghencea. Rapidul joacă un fotbal foarte bun, la cum joacă e cea mai bună echipă din campionat. Asta e părerea mea, Rapidul este o echipă bună rău. În meciurile cu echipele mari fiecare trebuie să dea totul, aici se vede valoarea fiecăruia. Şi cine ştie, te vede unul sau altul.
Rep.: Unde crezi că vei juca la aceste meciuri şi unde te simţi mai bine?

M.P.: Va fi oricum greu pentru mine pentru că nu ştiu unde voi juca  acum, dacă lipsesc Chiricheş şi Maksumic. Dacă aş juca mai mult la închidere, acolo mi-ar place să joc. Dar joc şi fundaş central, dar acolo sunt alte principii. Dacă aş juca doar pe un singur post randamentul poate ar fi mai mare.

Rep.: Despre mutarea echipei la Severin ce părere ai?

M.P.: La Severin terenul este bun, poate cel mai bun din ţară. O să scoatem puncte acolo, jucăm un fotbal ofensiv după venirea domnului Grigoraş. Mergem să jucăm fotbal la fel ca şi acasă. Dar aici dacă veneau şi te înjurau 2-3- Contează şi terenul pentru că-ţi faci altfel tactica, să nu dai bufa şi după ea. Sper să spargem gheaţa la Steaua şi rezolvăm treaba.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: