Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pintilii: „Vreau să joc în străinătate !”

Pintilii e singurul pandur care se pregăteşte în continuare sub comanda lui Victor Piţurcă. Căpitanul gorjenilor spune că nu e atras în mod deosebit de niciuna din echipele tari din ţară şi ar prefera un transfer în afară.

Pintilii a sosit în Antalya pe 15 ianuarie şi va pleca de acolo abia pe 15 februarie. Pintilii e aproape de finalul stagiului cazon, cu 3 antrenamente pe zi sub comanda lui Piţurcă. Ajuns deja la 27 de ani, Pintilii se gândeşte inevitabil la un transfer la o echipă mai mare. Doar are un an şi jumătate de când e la Tg Jiu iar cota sa a crescut exponenţial după convocările repetate la naţională dar şi meciurile bune făcute sub comanda lui Grigoraş. După ce l-au lăsat însă să plece pe Chiricheş în această iarnă, pandurii au decis să nu-l piardă şi pe Pintilii. Căpitanul are însă şanse destul de mari să plece din vară. Ar vrea în străinătate. „La Pandurii e un proiect frumos şi o atmosferă excelentă, dar nu cred că există un jucător care îşi doreşte să rămână toată cariera la Târgu Jiu, la Astra sau la Braşov. Echipele mari fac performanţă şi e normal să îmi doresc mai mult. S-a vorbit despre faptul că eu aş vrea să merg la Dinamo, ceea ce nu am spus niciodată. Cred că, pentru mine, cel mai bine ar fi să plec în străinătate. Dar vom vedea...”, a spus Pintilii într-un interviu acordat pentru ProSport în cantonamentul din Antalya.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: